Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Budite drugi koji ce komentarisati :)
za finansiranje najboljih stvari moramo pobjeci iz afganistana jer nas braca talibani razvaljuju svaki dan (znate prvo nam zaplijene rpg pa nam s njim pogode helikopter od 30 miliona) i moramo iranu oteti naftu. a vi cete fukare i dalje biti fukare mi cemo vas slati u vojsku (prvo vam properemo mozak u patriotizmu) ami cemo uzivati u svim pokradenim blagodatima starog svijeta
ti si komunist
Jes to sve na teletabisima čuo, mali TV čovječuljče?
KLOVN KAO I OBINO PLESE NA ZICI I LUPETA BUDALASTINE...SLIKA SVIJETA U KOME VLADAJU DEMONI I OD LJUDI I POLITIKE PRAVE KOMEDIJU I TAKO SE ZABALJAJU...
pa ove slike su živa komedija...Obami ne treba karikatura
ovo tvoje ću shvatiti kao šalu jer ne vjerujem da si ozbiljan
@XY Bolje mu drzi njegov dick ko Monica Lewinsky Clinton-u
Razlika je u tome sto su vas Vlasi napali a da nije bilo Talibana sada bi\' se ti Krstio ovdje i slavio Sv. Savu. Razumijes, BaIijo ?
Ti sine il\' si toliko glup ili sam sebe lazes.
I ja sam sovinista... od kada ovo smece izabrase za predsjednika. \"Nobelovac\",\"mirotvorac\" s prstom na obaracu.
Pogledajte ovog malca kako se prepao obamine grimase. Mogao se Obama usput kandidirati i za Boogyman-a, dobre su mu sanse.
talibani briju brkove da bi se razlikovali od nevjernika
Barak Obama je najbolje sto se svijetu moglo desiti. SAD je prijatelj Bosne, i to stalno iznova potvrdjuju!!! Drzim fige Obami da i ove izbore dobije!
Barak Obmana je mali poslusni Natanyahuov vrtirep, koji rezi, laje i pokusava da grize kako bi impresioniaro svog gospodara.
Pored toga sto je sovinist, on je ratni zlocinac i bolesni imperijalist!
Jel to onaj kokos - svana crn iznutra bijel !