Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti imas legitimitet i legalitet da napadnes i pomognes kome hoces i kad hoces ide Bog pa ti prvo ste napali Irak i Avganistan pa Libiju i Egipat pa ste podrzavali Izrael u napadima na Palestinu, pomazete i pobunjenike u Siriji sad ste stvorili i IDIL kako bi usli u Iran koji navodno razvija nuklearno oruzje i predstavlja prijetnju cijelog svijeta
Niste tako pricali kad je Klinton napadao na nas Srbe u Republici Srpskoj! Sta je, sad vam Ameri ne valjaju_ Ha ha ha.
A kada su pomagali vama protiv srba onda su bili dobri i "legitimni"
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pijun mračnih sila!
cafirski zapad se boji Hilafeta i sve cini da ga unisti a muslimanima je receno sta trebaju raditi, jednog uzeta se drzati ! Allah je najveci ! Islam ce pobijediti !
Imace on legitimitet kod Allaha , on ce gorivo dzehenemsko biti , ... i tad ce pozeljeti, da je zemlja ostao , ...
Imas ti legitimitet samo ja nisam siguran da ti Obama znas sta ta rijec znaci!
Ne treba tebi legimitet, ti ces ionako napast sve sto ima naftu. Da se oce desit nesto veliko...
A u Tešnju se razapinjala američka zastava!
Logicno, pa tzv. Bosnjaci razapainju svaciju zastavu, ako mogu Vestendorpovu nije problem ni americku. Inace, oni ne vole Amere, ali ako bi opet bombardovali Srbe, vjerujem da di ih naprasno poceli voljeti, he he he.
Presmijesno. Bukvalno za 24h su odlucili i upali u Irak i Avganistan, kopneno, i satrali npr. vojsku Iraka koja je bila veoma ozbiljna armija i za koju je ISIL kao drustvo izvidjaca, i nije im smetalo da dan i noc bombarduju iracku vojsku, da ih uniste bukvalno i vazdusno i kopneno. Istu stvar su uradili u Avganistanu, satrali su Talibane za koje je ISIL takodje mala maca. I sad na kraju kao ne mogu da zgrome nekoliko hiljada maloumnih islamskih fanatika koji od opreme imaju Tojota pikape i Kalasnjikove??? Ha ha ha, presmijesno.
Imao bih i ja legitimitaciju da imam aviona ko i ti..
Hebem li ti sve ono crnacko, smradu stogljavi.
Što je nešta smršo, sekira se jadan za budućnost svijeta... :D On i njegova administracija su najveće zlo od početka vremena...
Je li se to odnosi i na period avgust-septembar 1995'e godine kad su ovi zlotvori bombardovali mene i moj narod u Republici Srpskoj? Ili su tad bili gud gajsi? Ono, malo valjaju, malo ne?
Sodoma stfu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)