Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ništa gorega,nego tješiti i sebe i druge lažima u koje ni sam ne vjeruješ.
bre ti lazes pa i sam mislis da je istina (ivkova slava) :D
Amerika je podjeljena zemlja više od 300 godina, samo se čeka da pukne.
5:2 za crnce... uzvratni susret slijedi poslije smjene crnog izbornika.
To im je slaba karika. Sada ce im rusi ubaciti spijune da idu ka sve vecoj rasnij podjeli, u cilju izazivanja civilnog rata. Kao kao sto je CIA finansirala nacionalisticke stranke krajem 80-tih u cilju razbijanja ex yuge.
de dajte da malo komentiramo o Muniri Subasic sto ste blokirali de da je pitam mozeli joj biti 4000 mjesecno!!!
Jača je Munira od Baketa, njoj svi dolaze na rukoljub...
Cionisti su vas doveli pred svrsen cin. Vec se trabunja o nezavisnosti Kalifornije, Teksasa, Floride, rasni sukobi i tenzije samo sto nisu eskalirali, ekonomija u dubokoj krizi - defizit 713 milijardi dolara, 70 miliona siromasnih... A cionisti, koji kontrolisu sve - Medije - CNN, CNBC, NBC, New York Times, Time Warner, Walt Disney, Hollywood, MCA, Korporacije i Banke - General Electrics, Coca Cola, Nestle, Danone, Monsanto, Facebook, Intel, IBM, FED, Barclays...
Samo ce se jednog dana izmaknuti i premjestiti sve ove kompanije u Izrael sa opravdanjem da je USA nesigurna postala. A kakvi su to maheri za podjelit i zavaditi narode i kakve ste vi naivne budale, pobit cete se izmedju sebe. Samo je pitanje hoce li opet biti sjever protiv juga, zapad protiv istoka, ili neka treca kombinacija bazirana na rasi...
Ovo nešto u rangu sa Inzkovim "Vidim napredak u BiH" i Merkelovino "Europa je pokazala ujedinjenje što se tiče sirijskih izbjeglica"
Podjelila je itekako. Nastat ce i kod vas sranja koja radite po istoku vise od decenije.
Nato Ce dovest do 3 svjetskog rata kako su zapoceli
Čovjek je osijedio za svog mandata, kao Tale.
ne more Merrici ni tornado ništa