Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako bi te jarane hrakno, mamicu ti cionisticku, masonsku!!!1
Islamofobiju je izmislila UDB i to sarajevska. Balijice, sluge Bjelograda.
arsenal oružja svjetskih sile je beskonačan kaoi ljudska glupost, koja će ubrzo razoriti svijet i pretvoriti život u pakao na zemlji
DEVIL
Za razliku od Tunisa i Egipta gdje smo vidjeli ljude na ulicama i \"društvenim mrežama\" prvo u Libiji sada i u Siriji sve što možemo vidjeti su neke organizacije sa sjedištem u Londonu i naoružani đihadisti. Zapad podržava islamiste najgore vrste. A poslije će kukati kad se ti isti koje danas podržavaju počnu raznositi po Zapadi i kad unište manjine kao što su već iračke hrišćane kao i kulturno naslijeđe Libije.
Kako mislis koristila ? Mnoge nacije su upotrjebljivale nuklearke, samo po okeanima,sibiru i ostalim mjestima daleko od ljudi
Ovaj ratni zlocinac najavljuje kako ce vjerovatno iscenirati neku \"upotrebu\" hemijskog oruzja, sto ce biti povod za otvorneu fasisticku agresiju na Siriju.
Jedina nacija koja je 2 put koristila nuklearno oruzije glumi da je zabrinuta ? LICEMJERNI ameri nastavljaju pokusaj rusenja Sirije.