Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On ce, nadam se, pasti ali pasti ces i ti. Tacnije kompletna imperijalisticka hobotnica na cijem se celu nalazis. Historija nas tome uči. Sami srljate u svoju propast. E nek vam je sa srecom, pardon, sa nesrecom. Lijepo je biti svjestan da ce covjek imati priliku za svog zivota to posmatrati.
http://www.advance.hr/vijesti/veliki-intervju-novinarke-lizzie-phelan-za-new-york-times-po-pitanju-libije-i-sirije/
Hajvani hejjj!! Znateli vi da Sirija uopšte nije ni priznala BiH, haveeri!! Isti je to vrag ko i srbija a vi što ih podržavate možete pojesti govno jer svaka ptica na grani znade da su Assad i Milošević veliki jarani u ratu bili :)
Najveci diktator na svijetu je USA. I na kraju ce pasti. A Obama je obicna pic.ki...ca, sluga
zivim za dan, kad ce cijeli svijet krasti naftu iz meksickog zaljeva i americkih skladista koje su napunili naftom iz iraka i sl. zemalja