Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je Obama,sta se pravis da si bijelji od Busha
dragi huseine, postoje crnci koji nisu spremni cuclati kitu cionistima da bi prosperirali
Zasto ajkule ne jedu crnce??? -Misle da to govno pluta .
kad će Obama uraditi izbjeljivanje kao Majkl, vidi se da je čovjeku neugodno što nije bijel ....
PA, OBMANA, JEDNOM SI PREVARIO I ISKORISTIO CRNCE U AMERICI, NECES VISE NIKADA..OD SVIH SVOJIH OBECANJA AMERICKOJ NAIJI ISPUNIO SI SAMO JEDAN: DA HOMOSEKSUALCI MOGU DA SE PRCE SADA SLOBODNO U AMERICKOJ VOJSCI... TI SI NAJVECI PROMASAJ U HISTORIJI AMERIKE..I PROSETAJ... GO REPUBLIKANS!!!
Sta bi od parole \"Radim kao CRNAC\" Eh, nekad su bila vremena kad su radili po ceo dan, a nisi ih ni centu morao platiti!!!
Ma crnci su vecinom na drogama i alkoholu kakva jesen kakvi protesti , nece oni dalje od lokalnog granapa.
to obama podstakni proteste i \"americku jesen\". dakako borba i protesti su jedino rjesenje,za unistenje cionizma.naprijed crnci,ima vas...
samo su arapi jos gora stoka od ovih crnaca.cast izuzetcima.
Na selu je bas tako, u gradu se cipele \"oblace\" i nikako ne \"obuvaju\". Zapravo \"obuti\" u gradskom govoru ne postoji uopste... No dobro, dodji ovde pa siri svoju kulturu...
Cipele se mogu samo obuti, nikako obući. Oblači se odjeća, \"novinari\" i \"lektori\" sa www.islamabad-x.com!
Crnci ne rade zato sto im drzava sve placa i zato sto su lijeni. Od 11 crnaca koje znam 10 ih neradi jer nece da traze poso.Dobiju $600 po clanu porodice u bonovima za hranu onda ih prodaju za pare i kupe travu.Drzava im placa kiriju a oni se samo mnoze.
he he he ..navikli na sadaku i socijalu ko mi bosnjaci...
iskomplesirani isfrustrinani crnac koji se stidi sto je crn...
nimalo politicki pametno, pa nije komunizam bolan