Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan njemački pijesnik i filozof je rekao da je Rusija zemlja koja graniči sa bogom.Rusija ima neuporedivo bolju vojnu tehnologiju od Amerike.Ako je čovjek dijelo vanzemaljskog genetskog inžinjeringa,a vijerujem da jeste onda su najveći potomci bogova,i sinovi i kćeri bogova(čitaj vanzemaljaca)prvo Rusi pa svi ostali.Melodija ruskog jezika,njihova klasična muzika,odlazak prvog čovjeka u kosmos(Jurij Aleksejevič Gagarin)i ostala genijalna baština je božijih ruku dijelo.Kada se govori o kosmosu,onda ne može a da se ne postavi pitanje života na drugim planetama.A zna se ko je prvi čovijek koji je otišao u kosmos,a poslije njega još jedna dama,naravno Ruskinja(Valentina Terješkova),a ko bi drugi.I ruski ćuko(pas lajka) je bio prije Amerikanaca u kosmosu. Onakve umove nema niko.Dosije-x ali u množini postoji neuporedivo više u Rusiji nego u Americi.Ruska raketna tehnologija,avijacija,podmornice i ostalo naoružanje je nešto o čemu Amerika samo sanjati može.To se pravi i proizvodi u božijoj državi,majci Rusiji.Najveća prirodna bogatstva ovoga svijeta ima Rusija.Najveća zemlja na svijetu je Rusija.Najljepše žene svijeta su Ruskinje.Najljepša i najbolja arhitektonska riješenja su u Rusiji.Slikarstvo na freskama u Rusiji je nešto što prevazilazi i naučnu fantastiku.Ruske crkve su nešto što pripada nebesima i dragom bogu kao projekat.U ovom slučaju,kćerima i sinovima bogova.tj.Ruskinjama i Rusima.Husein Barak Obama neće iznijeti nikakvu novost,ako uspije ikada da izađe u javnost sa tom pričom.Pokušao je Kenedi i znamo kako je završio.The trough is aut there.Istina je tu oko nas.Istina je tamo na početku ovoga teksta.Istina je u Rusiji.Nauka i tehnologija su danas najviše zastupljeni u Rusiji.Ruska raketa PROTON,odnosno raketa nosač je nešto što američki stručnjaci ne mogu da dokuče.A mnogo njihovih kosmonauta se vinulo put kosmičkih visina upravo zahvaljujući ruskoj tehnologiji,u ovom slučaju zahvaljujući ovoj raketi.To je istina.Kao što je istina da je divlji zapad uvijek ostao divlji.Nikad pripitomljen.
@jao glupana, nije istina da se NLO-i javljaju samo u USA, nisi informisan dovoljno, najvise takvih pojava ima u Velikoj Britaniji, a za dalje pogledaj ove dvije sljedece stranice www.galaksija.com -na njoj ces imati naci dosta toga, a između ostalog ti preporučujem da pogledaš flash prezenatciju o napadaim na SAD 911, i nadi www.baza dulce, potraži malko o tome više...interesantno je..
pa dobro naka ima samo dase nesto prica i cita a nikad necemo saznat al bas fina tema amerikanci hahaha ja haj ba na pivu u TITI
Eto sad se za eventualne vanzemaljce (pod pretpostavkom da ih je bilo), citav svijet zavrsava na USA. Nista i niko drugi im nije bio interesantan jer oni su taj Bogom dani narod bas kao i \"Nebeski narod\" tj. nasi istocni susjedi. To su ciste gluposti. Sto se jedan nije srusio u BiH. Sta je sa Rusijom, Kinom, islamskim zemljama??? GLUPOSTI!!!!
Evo sve trci da vam otkrije
Ne vjerujem da ce Obama smjet to otkriti!Jer amerikanci cuvaju tu tehnologiju da bi mogli vladati svijetom!A ako bi otkrio to Obama to znaci da isti otkriva svoje drzavne tajne,sto se nikada nece ni desiti.Ubili bi ga ili u najboljem slucaju smijenili bi ga!Dosije plava knjiga je pjesmica za djecu sta jos sve ameri cuvaju!
Barače Obama, aj\' na pivo s\' nama...