Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ edo Heheh, i ja sam na to pomislio :)
mozda serija LOST i nije naucna fantastika
Zar nije malo neobicno da toliki avion i toliki putnici budu \"progutani\"...a da se ni najmodernijom opremom ne moze pronaci ni jedan trag o njima... ovo ponovo lici na jednu od zavjera kojim Boeing zeli onesposobiti konkurenciju...malo cudno da se kroz historiju ovakve stvari desavaju obicno desavaju svima osim Boeingu?!
Ne kazem da grijesis, ali pluta po morima svega i svacega, okeani su se vec odavno pretvorili u nase finalno smetljiste, tako da vjerujem da su oni mogli naici na neke ostatke starih brodova ili bog zna cega jos.
Ovo ne da nema smisla, nego je fakat sega. Sta je onda plutalo po povrsini ako nije ostatak AF aviona? Kit se najeo i eksplodirao, dan prije toga je progutao podmornicu i privatnu jahtu kojom niko nije upravljao? Mislim, mrzim te teorije zavjere, ali ovo je postalo kao u Dilan Dog stripovima. Bagro jedna.