Potraga za ubicama bivšeg vođe
0
NTC: U Libiji počela istraga o Gadafijevoj smrti
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba vas jos dosta tamo pobiti kad ste poltroni i izdajete svoj narod,vi ste ga ubili za zapadom zajedno,sad lafo trazite krivce koje ste vi prodane duse
e j e ba li ste jeza u ledja sad
ubicu cete naci u Washingtonu
Istraga će trajati isto koliko traje i ona za Dobrovoljačku, jer je sve napravljeno po istom receptu: u.b.i.j.e.š pa (ko fole) otvoriš istragu. Džaba što se sve zna.
Jeli stig`o MMF
Bivša Velika Socijalistička Narodna Libijska Arapska Džamahirija preimenovana je u Nekrofilska Republika Libija. Osnovno zanimanje novopečenih Libijaca je gledanje leševa pripadnika režima Muamera Gadafija.
kakva istraga? Pa vidili smo svi snimak, sta nije jasno?
Vjernuci su zatucana bagra! Smetljiste bez mozga!Vjeruju u nepostojece!hahaha
Sta se ima istrazivati kad se na snimci moze vidjeti da su ga silo.vali zivotinje.
\"istruhno\" ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- \'bem ti jezik koji govoris.
UBILA GA JE AMERIKAAA
Sto ga ne sahranise u Potocarima!
onaj sto mu je gurao u guzu stap uz povike al ah ueg ber je pravi vjernik i netreba mu suditi.
Smrt vjernicima! Vjera unistava svijet! J.e.b.o. Vas bog,kreteni zatucani!
Zar ovaj kreten diktatorski nije vise istruhno? Dabogda ga pojeli crvi!