Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O napadacu se zna samo da je uhapsen, ni imena, ni prezimena, ni iz kojeg je grada, apsolutno nista. Vjerovatno je njemac. Da je bio imigrant, musliman, objavili bi sve informacije na sva usta i jos bi rekli da je terosrista.
tu si u pravu 100%.... ziva istina..... star je oko 44 godine, ukazuje na "dusevno bolestan" ...... i uradio je to zbog njene politike prema izbjeglicama..... tako bild
neka "izbjeglica", mogao bih se kladiti
Ko joj je kriv kada živi u ,,šugavoj,, zemlji u kojoj hara bijeda i glad! Neka dođe u Sarajevo i kandiduje se za gradonačelnika, ne da je niko nikada neće napasti nego što će sa vunkcije na funkciju, cijeli život bez obzira što ništaa ne radi i nikakve koristi samo šteta od nje a o tome koliko brzo i koliko mnogo će se obogatiti da i ne govorim.
Njemačka postala nepodnošljiva za živjeti.
najbolja zemlja na svijetu...... vjeruj
Sigurno je imala dobar mobitel.