Komentari (280)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...e moj bakiraga, da je tebi vako, a? ...raja šuti i stenje, a ti ko velki vezir. ko bekne, svilen gajtan.
hahah cuj da je , hhaah sta je sa bolnicom ?Jel Sebija isto ovako uletila
@Surns1978 ...elenu ćemo ovom prigodom ostavit po strani :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Turska je postala potpuna diktatura.
https://youtu.be/7OQUBXVtCQw
https://youtu.be/_4MfE9vT7g0
https://youtu.be/u-6VpOK2nOw
Turska opasno jaca, nju evropa gura u rat sa rusijom jer se evropa boji, znamo istoriju turske, a jedino je rusija ili Amerika moze sjebat, samo sto Amerikanci prljavo igraju oni bi i pare i jare, dok rusija ne jebe pare!!! https://youtu.be/0VgWiHQi81k
Turci su istoriski fundamentalisti, prvi svjetski rat su bili sa njemcima, drugi svijetski rat opet sa njemackom, 1400-te godine su sami napadali i klali po balkanu milione ljudi, zar iko normalan moze misliti sudeci po istoriji jedne zemlje da se moze promijeniti!!!!!
Turci su istoriski fundamentalisti, prvi svjetski rat su bili sa njemcima, drugi svijetski rat opet sa njemackom, 1400-te godine su sami napadali i klali po balkanu milione ljudi, zar iko normalan moze misliti sudeci po istoriji jedne zemlje da se moze promijeniti!!!!!
Svi koji rade protiv Turskw i njenih interesa treba ih zatvoriti,drzava treba da bude iznad svakoga....
VAKO I TREBA DA BUDE KAD NAŠ PREDSJEDNIK I VODJA VOLJENI FAHRO IZADJE IZ ZATVORA BIČE NAJJBOLJI PREDSJEDNIK SA SVOJIM BILTENOM DNEVNI AVAZ
ovi polako idu prema totalitarizmu, steta ... Turska je nekad mogla biti uzor drugima
Diktator polako steže obruč. Isti ko Putin. Smrt svim diktatorima!
bolje diktator nego anarhija kao kod nas. barem znas ko ti ga mece. ovako si heban sa svih strana
Izgleda Turci da ste se popisali na Mustafa Kemal - pasu i ono sto je bila njegova vizija za modernu Tursku ...
"Zaman se do nedavno dovodio u vezu sa Erdoganovim političkim protivnikom Fethullahom Gulenom koji danas živi u egzilu u Sjedinjenim Američkim Državama", Gulene, jbala ti Amerika mater....Naprijed Erdogan!
Zabavi se na balkanskom video portalu http://alfaportal.net/
Bakir vs. Avaz?!
Sloboda medija u Turskoj?? Evropo nemoj se saliti. Nikada nije bilo slobodnih medija u Turskoj, eto sam slucaj Zamana (Vrijeme) govori sve. Vlasti u Turskoj se ponasaju diktatorski, staljinisticki, a ko biva isli bi u Europu.