Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam osjećaj da će nakon što svaka članica UN-a kupi vakcine protiv ovog virusa, taj virus nestati baš kao i famozne i prenapuhane priče o H1N1.
...tako ti je to nekako :)
...sve dok se glupost ne prenosi kontaktom, smatram se relativno sigurnim...
siguran u glupost
..ajd, evo ti lajk i od mene...kad može sam, mogu i ja tebi :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kao što je moj bivši prof. sa fakulteta rekao, citiram: "Za svaku bolest u prirodi, postoji i prirodan lijek. Mene je najviše strah kad se čovjek igra Boga, pa modificira bakteriju ili virus za koju se neće naći lijeka u prirodi, kad bi se oslobodio, a pri tome nema lijeka, to bi bio kraj čovječanstva. Ovako samo profitiraju određene korporacije i ljudi koji stvaraju te superbakterije i superlijekove to puzdano znam, jer sam u svojih 40 godina rada, proučio sve prirodno moguće pod mikroskopom, garantiram da je največa ljudska mana pohlepa, koja može izbrisati ljudski rod."
Za sve ovu su krivi fašisti sa zapada !!! Žele porobiti sve ljude ovoga svijeta !!! Ali će samo moj *** dobiti !!!
naprave virus , puste ga pocne narod umirati, vakcine se prodaju, virus se zaustavi .svake godine isto sranje u isto vrijeme, legalna pljacka ,
holy shit
Danas se sve pravi u Kini , pa i virusi.
MASONSKA POSLA!
uh ovaj virus udario najvise na arape
Nije teorija zavjere postalo je i očito. Viruse proizvodi Farmaceutska mafija koja će nas pošteno prorijediti zbog para, istih para zbog kojih se vode i ratovi.
@krofnaa* Kinezi se igraju se boga u laboratorijama, napravili novi virus: http://alturl.com/ei5kq
Sta ste nam sada u vazduh "bacili" djecu vam ***!?
Ako je iko igrao Plague Incorporated...
za sve ima lijeka osim za smrt................................
ako jave da imaju spremnu vakcinu, znace se ko je autor.
...cuo sam da ovaj virus napada djecu iz mjesovitih brakova...sad jel istina,ne znam...
...raspali direktno, nemoj tako jadno i hinjavo :)
hahahahahaahha...ma ovaj commi je meni najdrazi lik na ovom portalu...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pun mi k.u.r.a.c ovih virusa