Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez obzira kako ko gleda na ovo " muslimansko bratstvo " ali bili su izbori i ljudi su dobili najviše glasova tako da trebaju biti na vlasti .
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201544273026352 odma nek je zapaleeeeeee ista cetnicka,,,,,,
http://www.liveleak.com/view?i=8b5_1374253463 jaila jailaaaaaaa
NABIJEM NA ONU STVAR MUSLIMANSKO BRATSTVO...... SJETITE SE VEHABIJE SAMO MOSTARA PSSSTTTTT,GAMAD FASISTICKA, ONLY DEAD AFSIST GOOD FASISTS KILL ALL THEMM
o pa ti si ziv balijo,kako li si uteko u srebrenici nije mi jasno,aaaa mora da si se u govnima krio,balijo prljavi vidis li da je sve vise postenog svijeta i ta tvoja fašisticka prica obojena vjerskom mrznjom sve manje pije vode,zato batali šibicaru
Čega da se sjetimo? Kako ste vas 10 kukavički napali i ubili mladića? Ništa to još nije gotovo. Okolnosti će se promjeniti onda ćemo uistinu vidjeti koliko ste spremi.
nesto gledam ovu sliku i rulju na njoj, pa to povezem s onom vijescu o sex dzihadu...ako me pamcenje sluzi to bi za ove na slici... puno ih brate, trebace tu doooosta zena da sve podmiri ;)
Javi se na šalter.
Haha :D
U arapskom svijetu samo predsjednik koji na izborima dobije 99,9%glasova može da vlada npr. gadafi,mubarak,bašar....
Tamo gdje islam dodje na vlast tamo nema napretka sljedecih milion godina jer islam samo moze ici prema radikalizmu a ne prema napretku - takav je ideoloski od pocetaka.
Ako nisi znao Islam je podario neke od najvecih naucnika i umjetnika u historiji, pogledaj samo Maursku kulturu koju je "civilizovana" religija katolicizam do temelja unistila. Da ne spominjem sta je jos Almohadski kalifat uradio za svijet nauke. Muslimani su prvi u Evropi imali kupatila i znali sta znaci biti cist.
Kako su imali muslimani prva kupatila u pustinji??? A sta su to Rimljani imali ili su Rimljani bili azijati. I koke je to pronalaske islam dao covjecanstvu, pa svako ima oci - dovoljno je kupiti kartu iz Sarajeva za bilo koju muslimansku zemlju pa vidjeti kakvo je stanje. Ne prodaji lesinu za kravu simentalku....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
FUCK MB FASISSTS! KILL ALL THEM!!!!
Pravi primjer jednog radikalnog komunjare.Pobi sve nekomuniste jer su svi fašisti. Nije ni čudno što je komunizam doživio svoj kraj i što se sveo samo na rezervate,da vas čuvamo ko rijetke vrste afričkih majmuna,da vas po potrebi pokažemo djeci da znaju kako se ne smiju ponašati.
"kill all them" hahahahaha... sjedi jedan! :)
ima i kod nas mjesta, jos nismo JMBG dobili.