Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
stari ustav i novi su u 5 dkg, i onaj i ovaj su bazirani na serijatu i jako lose dizajnirani. ovaj covjek je u pravu - to je samo povrsinska promjena. ekonomija je motor, najbitnija stvar u jednom drustvu.
Novi ustav je spas za Egipat, podhitno treba el.im.inisati izdajice koji su bili saradnici sa dik.t.atorom Mubarakom koji je Egipat i doveo u ovakvu situaciju.Ne moguće je za tako kratko vrijeme izvući zemlju iz krize za to treba više vremena, ali je najbitnije da se očiste iz uprave države z.a.padni p.laćenici i š.pi.juni.
Ko o cemu ekonomista o ekonomiji !\" ... Pa ko tvrdi da je novi ustav lijek za ekonomske reforme ????? ...
Tako hoce i ovi sadakistanci,al nece moci,nema promjene ustava,a i USTAV RS OSTAJE! Mogu mijenjati na svom frtalju drzave i uvoditi serijat,na njihovih 24%.