Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@TEROR sta pricate vise vise gluposti , mozak vam je pun tudjeg smeca i razmisljanja pa imali vecih poslovnih partnera od amera i saudijaca?? razmislite ptije nego bubnete glupost
Jevreji vrse teror nad palestincima od kako su okupirali palestinu a Amerika ne reaguje niti ce reagovati zato sto su jevreji i ameri poslovni partneri....Znaci siri demokratiju po svjetu i skidaj lidere koji terorisu narod ali jevreje nediriaj...toliko o fol demokratiji i americi i zastiti fol nekih sirijanaca.....ali isto kao sto su Albanci bili terorisani na Kosovu toliko godina pa svanu narodu tako ce i palestincima ako bog da , a i ovi vlasi u bosni sto misle na genocidu osnivati neke drzave ili republike nemojte se varati jer iduci genocid bi mogli doziviti na svojoj kozi....
Samo da kazem jos i ovo. Minusi dolaze od Sarajlija od 1991-ve. Mozete pucati minuse ali ovu utakmicu izgubili ste u startu. Morate imati puno vise znanja, iskustva i jos neceg (da ne lajem) da preeebete stare Sarajlije. Niste vi krivi. Niste se takvi ni rodili... Hajde sad pucaj...minuse. To je sve sto znate i mozete. Pucati. Od muke. :-))))
Aaron i 40 \"Palestincova\" se pobili i to je vijest? Gore smo tuce nekad imali izmedju plavih i bordo. \"Veterina\" radila cijelu noc. Sjeca li se ko toga? Al sto jest, jest, nije tad bilo nozeva, pistolja i ostalih gluposti, nego na sake, pa ko koga stigne....eeeee!