Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je jasna stvar ,Malezija Air. Je ograjisala ili je neko sihre postavio. Preporucujem dobrog hodzu da istjera ogramu ili sihr. :)
"Novi problemi sa avionom Malaysia Airlinesa" ovo je tako seljacki i retardirano napisan naslov. znacenje ovog vaseg "fascinantnog" naslova da je taj neki avion vec i ranije imao nekih problema (kvarova) pa se sad opet novi javljaju, a to nije to sto ste htjeli da kazete. vasi "novinari" ili su djeca, ili djeca iz dijaspore koja veze nemaju sa jezickom sintaksom bih jezika. a vi ste, naravno, htjeli da kazete nesto u smislu: "Jos jedan problem sa jos jednim avionom Malaysia Airlinesa"
Pa mora klix nabaciti bombastican naslov, a za pismenost i smisao napisanog niko vise ne mari....
po meni, cini mi se da za nestanak onog aviona nije kriva malezija airlines. neka blamazu stave na boeing dizajn i njihove radare koji se NIKAD ne bi smjeli iskljucit. neka samo malezijci javno kazu da se u onom nestalom avionu vozio (letio) dejvid koperfild i chicha micha gotova pricha:) i imidz kompanije i dalje ostaje u redu:)
I još da dodam, da ovo baca jedno drugo svjetlo na "napore" svjetskih istražnih timova na pronalasku nestalog aviona. U interesu je onih koji plasiraju ove članke da potraga traje što duže i da se o ovome priča.
Ovakve tehnicke "sitnice" se desavaju svakodnevno sirom svijeta, raznim kompanijama, ali neko definitivno u slucaju "Malesije" sve ovo gura u javnost i stampu. Neko , sad je vec ocito, zeli srusiti ovog giganta medju avio prevoznicima.
Ovo je prvo što sam pomislio kad sam pročitao članak. Da, sve ovo što se događa od nestanka aviona definitivno smrdi, i to žestoko.
ja mislim da je to klix. klix zeli daih rusi:)