Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam jos pod sokom da su uopste i imali internet...
Da hoce vise kakav meteorid klepiti po Holivudskoj zelji negdje u po SADea, pa nek busaci sa morskih platformi se cesu za kosu i izvode majmune. I ovi unedinjeni svjeverni amerikanci ko kavka pubertestka djeca, samo dr'kaju i jedu slatko. Previse su zagorijeli.
nema vam druge , vratite im istom mjerom .....
i Klixtoris je pod DDOS napadom :D
Generalni sekretarijat Politbiroa Komunističke radničke Yuche partije Demokratske Republike Koreje ili skraćeno DRK (a pogotovo demokratske :)), je večeras objavio da je za prekid internet konekcije u Pjongjangu kriva sabotaža mrskog i odvratnog kapitalističko-imperijalističko-eksploatatorskog neprijatelja SAD-a i njenih preziranih kvislinških satelitskih saveznika. Zbog ovog događaja Veliki vođa i besmrtni lučonoša korejske nacionalne ideje, dekretom je naredio izvođenje velikih manevara vojske koja raspolaže sa smrtonosnim i razarajućim oružjem u vidu naprednih borbenih sistema tipa tenkova T-55, borbenih aviona tipa MIG-21, i jednog borbenog patrolnog čamca, a sve u cilju taktičko-tehničke pripreme uoči skorašnjeg sveopćeg rata protiv mrskog neprijatelja u kojem će tehnički, tehnološki i brojno mnogo nadmoćnija slavna narodna armija DRK-a izvojevati potpunu i veličanstvenu pobjedu.