Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam katolkinja, ali ovaj covjek i njegovi maniri mi se vec sad pocinju svidjati. Svaka mu cast !!!
Svaka mu čast. Pravi vjernik, a ne kao milioni drugih vjernika (svih religija) koji žive od guzovače a imaju sve džaba, i ako vole Boga onda nema para. Za pare bi i ja bio vjernik. Podržavam ovog čovjeka u svemu , još jednom .
PING 127.0.0.1
PING 127.0.0.1
Ja, GOSPODAR svih gospodara, moja biološka porodica i moja politička partija, u ovo vreme teške ekonomske krize, mi smo najpametniji nezamenjivi stručnjaci, znamo sve tajne života koje niko ne zna osim nas, naša mudrost je beskrajna, pa zbog toga krediti, novac i vreme poreskih obveznika širom sveta, treba da se troše za naše bežanje od neugodnih pitanja, i za čuvanje naših skupocenih božanskih stražnjica od tamo neke jeftine batine...
A hocete li ako vas neko optuzuje kazati: "nije na ljudima da sude, moralno pravo da sudi ima samo Bog"
A hocete li i dalje maloletnu djecu futati???
Podsjetimo se još jednom trenutne činjenice da žene u Saudijskoj Arabiji još uvijek nemaju pravo glasa na izborima. Jel se to tamo muškarci plaše da neće biti božanski gospodari vagina ako žensko upravlja putničkim automobilom ?
Zanimljivo je i da CPI (pokazatelj korupcije) ako se uporedi sa potrošnjom goriva za putnički automobil veoma često, već dugo godina navodi na jednu od mogućih procjena da je korupcija manje izražena u državama u kojim se više troše naftni derivati.
Izgleda da vlasti u Rusiji (komunističke, vjerske i ostale) smatraju da njihovi stanovnici treba da žive u uvjerenju da su zlato (simbol obilja) i putnički automobil (simbol zadovoljstva) najefikasnija zamijena za duha svetoga.
Trenutno na "voice of Russia" kad je riječ o papi ima dosta informacija o papinim izjavama i susretima, ali potpuno se prešućuje svaka priča o tome da je gvozdeni krst znatno jeftiniji od zlatnog, a prešućuje se i priča da ovaj papa pokušava da izbjegne upotrebu putničkog automobila (trenutno najopasnijeg simbola idolopoklonstva i pohlepe za jeftinim energentima). Prešućuje se i to da je ovaj papa nastojao da koristi jedno od sredstava masovnog transporta (autobus), kao i da je pokušao direktno da novcem plati svoju kartu za prevoz. Izgleda da vlasti u Rusiji trenutno još uvijek pokušavaju izbjeći šire diskusije o m.a.t.e.r.i.j.a.l.n.i.m privilegijama. A zašto je to tako ?
sta ima vjernik
ehh ako je on jezuita i tako suruje sa tim najozloglasenijim vojnim redom nista dobro od ovog papca ne treba ocekivati od ovog zaludjenog fanatika zapravo ocekivati samo jos bjede krvi nasilja i neprijateljstva prema jedinim iskrenim pravovjernim...
Podrzavas li ga i sto se kontracepcije tice? Moze on ljubiti i prati noge onima sto umiru od AIDSa do mile volje - i dalje je odgovoran za sve one koji se zaraze jer im on brani "da stave gumu".
NEMATE VI VEZE NIKAKVE NI SA BOGOM NI SA ISUSOM....VI STE SVI SLJEDBENICI ANTIHRISTA A PAPA JE SAM ANTIHRIST U LJDSKOM TIJELU....AKO SE SAMO MALO BOLJE ZAGLEDATE U SLIKU OVOG NOVOG PAPE VIDJET ĆETE ISTI LIK KAO I KOD BENEDIKTA...LIK ANIHRISTA KOJI BLIZU 1000 GODINA VEĆ VLADA PLANETOM.. preporučujem čitanje knjige "IME RUŽE" od Umberta Eka... SMRT RELIGIJAMA-SLOBODA LJUDIMA!
1: Progooglaj. 2: Vidi na Googleu. 3: Vidi pod 1 i 2. Mislim, mogao bih ti ja to detaljno objasniti, ali ti tu ili trollas ili izazivas na flameanje. Ono... Na internetu si zaboga, vidimo da nisi nesposoban citati i pisati... da te interesuje stvarno sve ti vec ima u detalje objasnjeno. Dakle, ti trollas. Izazivas. Pravis se blesav, pa da ti neko odgovori, pa da se onda pravis pametan. Idi spavat. Kasno je.
Nauči papane razliku izmedju vjere i religije.