Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dovedeni su u poziciju ocajnika Nema palestinca a da mu neko nije ubijen,zatvoren ili dom bagerom porusen
Istinski teroristi su tvoja braca cionisti.
Nije mi žao jer je tzv. izrael isti kao i rs, nadam se da će Palestinci svakim danom biti jači
**ičketine priucene novinarske, vratite mi komentar ili kazite zasto ste ga obrisali.....znam ja da diploma sa Han-Ploce koja je filijala nekog **určevog univerziteta iz Travnika ili Kiselhaka sluzi kao kozmetika....ali hajde....odgovorite....banujte....tuzite (to bih volio najvise)...ama curice sve majke mi....znam kako funkcionisete
Ne *ajebajite se, vratite mi izbrisani komentar ili kazite sto ga brisete.....sta glumite "kondom mangupe" sa tastature.....blizu vam baner, a "Gazda" rekao sta smije proci, a sta ne....koji li je krasni!?....vi novinari Klix-a trebate odsjeci sebi onu stvar, prisiti onu zensku stvar i otvoriti sebi frizerski salon....ljubim vas neovisne
Samo rokaj,neka zive u strahu,kad Palestinci ne mogu normalno zivjeti neka ne mogu ni ovi.
A koji je razlog da novinari Klix-a sa diplomama iz Travnika, Kiseljaka, Donje i Gornje Surdulice i raznih pripizdina brisu komentare koji nisu "na trasi" vladajuce garniture!!??....to vi bogovi sa Olimpa!!??....7-10 puta ste me banovali zbog nekih mojih komentara o Deenu....kazete da narusavam "Pravila zajednice"....znaci o pederima se ne smije pricati...e pa poturite rikvercom svoje urednistvo Deenovom partneru i opet me banujte
očekivano s novom vladom fašista.napraviš teroristički akt a bageri vec zagrijani,vojska fašistička uvijek spremna i počinje novi val rušenja i bombardovanja.koliko je vec to traje i uvijek isto.bilans: manje palestinaca,više porušenjih domova. prosli genocid i sad ga rade!
Od početka 2023. godine Izrael je ubio najmanje 38 Palestinaca, od kojih je petero djece. Šta se drugo može očekivati? Da mirno gledaju kako vrše genocid nad njima? Izrael je teroristička država!
Palestinac ubije jednog zidova, ovi naprave akciju pobiju njih 50 i uhapse jos 100.
Istorija se ponavlja ali su akteri drugi. Ovo je kao kad je Poljska napala Njemačku
Počelo je...
Samo jako hamas. Sve redom
Nema ni vama Mira nikad nemozete vi pobiti koliko MAJKA PALESTINSKA MIZE RIDITI
a napadač je dvojicu muškaraca za koje se ispostavilo da su otac i sin..kakva je ovo recenica
Napadač je imao 13 godina. Kakva je bolesna organizacija taj Hamas da djetetu daje pištolj u ruke i tjera ga da ubija unaokolo u ime “mučeništva”? Fuj, kao što su mi Srbi odvratni jer podržavaju agresora Putina, tako su mi i Bošnjaci fuj jer vole ove zakrabuljene teroriste.
A najgore od svega, i Srbi i Bošnjaci bi odmah pobjegli na zapad da mogu, ne bi niko ni u Rusiju ni medju ove Hamasovce.
Ma šta imam shvatati, pa dovoljno govori činjenica da ste čmar Evrope i jedni i drugi. Zato BeHa i jest to što jest.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mocni izrael i Slabasna palestina...svaki Teroristicki..napad..Palestinaca..je pokazatelj nemoci..borbe za slobodu...naroda koji je u 21.vjeku stavljen u Zicu zidove kavez ...bez ikakvih prava na zivot slobodu putovanje skolovanje exsistenciju slobodu kretanja i jos mnogo osnovnihn prava koja su propisana medjznaridnim pravom UNa.
Svaki takav komentar je pokazatelj zbog cega nikada necemo uci u EU jer nitko ne zeli one koji podrzavaju teroriste poput tebe.
Evropa je nastala zbog prava slobode svakog pojedinca ..isto kao sto je pravo na slobodu misljenja govora pravo kojim se nesmije uskracivati bilo kome.u demokratskom svjetu sa najvecim demokratskim slobodama i pravima.?