Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kraju je zaključio da su veće šanse da da neko preživi ako sleti na ledinu nego na ISIL-ov aerodrom.
Skupo. Ne isplati se.
kako to vec biva sad ce biti 320 teorija i zavjera
Ovo se desava kad avion nema padobrana i izlaz u toku leta. Zato tko leti predsjednickim Air Force One .... znaj da 100% siguran. Opremljen full opremom kao i padobranima i raketama.
avio je u minuti, kako pisu jucer, sa 9,1 km visine sišao na 1,5 km i navode da je vertikalno padao ka zemlji...tako da ovo sad dođe kao da smo u drugoj prici.
Možda bi sve bilo puno jasnije da vidimo listu putnika....
nemojte me pogrešno shvatiti, da li je taj čovjek bio pri sebi, da li je bio trijezan
Pilot aviona bio malo naduvan najboljom sinajskom vutrom, i odlučio da opet uspješno sleti u pustinju kao nekada u tinejdžerkim godinama kad je toliko puta uspješno slijetao sa Microsoft Flight Simulator.
A u filmovima skoro svaki ovakav i slican pokusaj ,prodje bez problema.
Strašno!
hahahaha glupi rusi
Raspo se od starosti
leteo?
https://youtu.be/Hne0mZWtby8