Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kupio maloprije kilu pistaća Made in Iran. Jel se to računa u zekat?
@SRB bravo za komentar. pogodio si u srz problema i opisao mosnjakistance do perfekcije. ja pak ne zelim da na stoku trosim rijeci.
Pa što niste suncokreti glasali protiv kao i braća vam Turci, nego ovdje palamudite po forumima. Amer rekao primićemo vas u Vijeće sigirnosti da dižete ručicu kad vam mi to kažemo, a Bošnjo se odmah poklopio. Zato vas niko i ne cijeni, jedno pričate, drugo mistile, treće radite. Turci kakvi god da su digli su ruku protiv a ne ko vi sitna buranija koja jačemu okreće guzu a slabijem rogove.
vlašadijo, hoćete u grčku na more, nema pravoslavne opštine a kamo li države da nije u khurtcu.
A kad čivutski vratovi dođu na red, auuu, što će to biti..
Mi smo tebi pipo moj davno zajedno sa sestrama i mogu ti reći nije bilo uopšte loše............ha ha ha (vruće je mnogo danas pojačaj terapiju)
@H.A.Samaranc... @svi koji se medjusobno vrijedjaju Jao covjece, koji si ti idiot. Ako jos zivis negdje vani, sto se ta zemlja usrecila, eh? Zasto bi ti nekog mrzio zato sto je musliman? Ili bilo koje druge vjere ili nacije? U kom ti vijeku zivis? Ti bi u Evropu? Ti bi bezvizni rezim? Jadan li si ti... Sve vas volim /\\YKA
muslimani su kuga savremene civilizacije. to se ne leci, to se eliminise...do poslednjeg.
ovaj mali mudza misli ako ima neki par brodova i tenkova da je sila. on izgleda nije svjestan da to ameri uniste sjedeci u kantini.
Neka nama Ahme. Dok je Ahme, muslimana ce biti sve manje i manje! Ziv i zdrav ti nama bio Ahmo.
Teorija zavjere? gdje si nasao to za njega... mozda i jeste presao na Islam a da li je iskren i da li su njegove namjere iskrene to ce se znati. Sto se tice novog svjetskog poredka to ce da propadne kao Juga
A sad jedan šok za velike muslimane: Koliko vas zna da ahmedinejad potice iz stare iranske jevreske familije koja je promenila prezime iz Sabourjian u Ahmadinejad! Pa sad vi kontajte sta i kako! ovo nije izmisljeno! A iran nema sanse kad na njega napadne USAF i US NAVY pa prvo ovi su tehnoloski toliko napredniji a drugo oni vec celo vreme spremaju svetsku javnost da mogu upotrebiti takticke nuklearne bojne glave! Jadan Iran jeste da su te glupe mule pomagale sipt.arčine i pih armiju ali opet jadan narod tamo ni kriv ni duzan zbog jevrejske svetske pohlepe koja granica nema!!! Ma ide svet u tri PM!!! A po svemu sudeci drugo i svet ne zasluzuje pored svog zla koje komsije zele komsijama i braci i sestrama i nanose to zlo sa žarom!!
ma treba njima totaljne sankcije dakle nista IN iran a ni out totalno ih odsjeci
Ovako se ponašao i Slobodan Milošević... Ahmadinedzad je jedan obicni provincijalac koji se kurci.. imam puno prijatelja iz Irana i nikoga ne voli, on je potpuni idiot.
sankcije i samo sankcije.izgleda da se nema m.uda napasti Iran.ma k.araj ih Nele nista ti ne mogu pa kad napravis bombicu baci je i na Srbiju pa da budemo VELIKA BOSNA I HERCEGOVINA a za ove domace izdajnike ce mo se sami pobrinuti,ima vehabija gladnih krvi