Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
POGLEDAJTE, ovo bi moglo biti riješenje za bošnjake: http://i59.photobucket.com/albums/g298/ontime34/santabinladen.jpg
san andreas ...
hahahahaha, čuj na slučajne prolaznike, hehhehehe, jel im neko dodo čašu vode kasnije.
ameri roknu odma u vugla a mi svoje teroriste ranjavamo u nogu i poslije tovimo kao stoku od naše love j.bo državu
iyeibem vam *mamu psihopatsku...
⛅☁⚡
Are you married Melisa?
Ooooo Melisa, nisi ti onda išla dole do Alabame:)...pa West Virginia.....oooooj, white trash gdje ti oči dosežu, samo malo skreni sa glavne ceste:)
Melisa da li si udata
SDA sinonim za ...zlato,zlatne kasike...
Znam mnogo stvari, ali ipakpored sveg sto ste vi napisali u komentaru, pozitivno/negativno, ja licno se svaki put osjecam slobodno i nekako sigurno. Naravno ne svugdje, ali to se zna. Gdje nisi siguran , ne zaviruj.
Eh, onda znaš dobro da ima u Americi takvih vukojebina da se niko normalan bez ličnog naoružanja tamo ne bi niti zaputio, a kamoli da živi u jednoj od njih bez oružja u kući i sa sobom da ga uvijek ima. A onda i zbog činjenice da svako skoro može imati oružje, Amerikanci se trude da jedni druge ne iritiraju i na ulici i na poslu i na bilo kojem drugom mjestu jer su svjesni da sutrašnji dan možda ne dočekaju. Ni ovo nije loše:) Teško da će se ijedan poslodavac zezati sa uposlenicima jer ima jako mnogo slučajeva da je dobio metak u čelo!!!!
@@Melisa Znam dobro, jer sam prosla vise SAD drzava. Nema te politike niti predsjednika koji ce pokusat da zabrani Amerima posjed oruzja, jer ako pokusa nece dugo biti predsjednik. Oruzje mozes kupit bez dozvole. To znam vrlo dobro, ne u svim, ali u mnogim drzavama Amerike.
Melisa, prvo otidji do Amerike pa se informiši. Oružje ne možeš kupiti u svim saveznim državama. A i u državama gdje ga možeš kupiti to nije u stilu, udješ u prodavnicu oružja pa kao u supermarketu pokupiš što ti se dopada. I te kakvih dozvola i odobrenja od nadležnih moraš prikupiti da bi uopšte nešto od oružja sebi mogla kupiti. Zbog drugog amandmana na Ustav Sjedinjenih Država, koji garantuje svakom Amerikancu ličnu zaštitu, nema te politike koja će zabraniti Amerikancima da ne dodju u posjed oružja ako je to opravdano. Jednostavno je to za njih dio sloboda da se i sami mogu odbraniti u slučaju potrebe.
Ne samo sto Amerika ima toliki broj stanovnika, nego i oruzje mozes kupiti isto kao sto mozes mineralnu vodu. Cak sto vise kod 85% zena,radije nosi pistolj u tasni nego karmin.
Nemoj. I ja sam tebi pa vidi šta je ispalo.
znas li koliko miliona ceka da imigrira u demokratske zemlje gdje vlada serijatsko blagostanje??? hihihihihihihihihihih