Svijet
0

Nova ljubav u životu Nicolasa Sarkozyja – zanosna plavuša

Sarajevo-x.com
Nekoliko sedmica po okončanju razvoda francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja, ljubavni život prvog čovjeka Francuske ponovo je u centru pažnje. Naime, tamošnji mediji spekulišu o novoj ljubavnoj vezi čiji su glavni akteri predsjednik Sarkozy i lijepa televizijska zvijezda Laurence Ferrari.

Prema mišljenju mnogih, Laurence Ferrari je najljepše lice francuske televizije, a vjeruje se da je ona nova ljubav francuskog predsjednika Nicolasa Sarkozyja. U korist ovim glasinama ide i činjenice da je Fearri nedavno zatražila razvod od svog muža, novinara Thomasa Huguesa sa kojim je u braku bila čak 14 godina.

[SLIKA]1[/SLIKA]Ferrari (41) i francuski predsjednik posljednjih sedmica su u više navrata viđeni kako uz svijeće večeraju, a lijepa plavuša je i čest gost u Sarkozyjevoj rezidenciji u Parizu, piše današnji Daily Mail.

Novinarka Laurence je u martu imala intervju sa 52- godišnjim predsjednikom, a "nevjerovatna hemija“ između njih dvoje nije ostala nezapažena kod brojnih gledatelja.

"Očigledno je da su flertovali pred cijelom Francuskom. Od tog intervjua, njih dvoje se redovno viđaju. Meni se čini kao da imaju blisku ljubavnu vezu. Laurence bi bila odlična u ulozi Prve dame. Sarkozy je doista sretan čovjek što je ima“, kazao je neimenovani izvor koji radi zajedno sa Lurenece na televizijskoj stanici Canal Plus.

Nicolas Sarkozy i njegova bivša supruga Cecilia razveli su se prošlog mjeseca nakon što je dotadašnja Prva dama Francuske podnijela zahtjev za razvod.