Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e sad, ko je jamio, jamio
Svecano se zaklinjem da necu mislit svojom glavom,da cu radit sve sta amerikanci kazu , da cu im poklonit naftu i da cu sprovodit \"demokratiju\"
Fakat nema PREDSJEDNIKA OBAME na slici. Hajde se ponovo nasmijte SLIKA NIJE USPJELA.
To je najgora ratnozlocinacka i teroristicka vojna hunta koju je instalirao Zapad (i nije im prvi put) kako bi opljackao Libiju i izbjegao otplacivanje ranijih dugova prema Libiji.
da sam na tvom mjestu, ja bih prest\'o jest\' g.o.v.n.a....
jbm im mamu svima, sa desna na lijevo!!
@@CIA Istu pricu je pricao Caucesku, Staljin, Hitler, Musolini, Tito, Enver Hodza... dosadan si.
Da li biste voljeli zivjeti u Libiji pod Gadafijevim rezimom gdje vam je sve bilo besplatno i gdje nije bilo siromastva ili u SAD-u gdje je vam jedino treba radno odijelo i pidzama, bez ikakvog socijalnog programa za siromastvo. Zbog cega je unistena Yugoslavija vec zbog ljubomore velikih zemalja, jer nisu mogli gledati blagostanje i lagodan zivot tamo nekih balkanaca... Na pragu je novi svjetski poredak, kapitalizam ce biti jos kratko na snazi dok ne proradi svijest covjecanstva
koji su to magarci ti arapi...... samo jedna zena u vladi da pokazu svoje barbarske tendencije razmisljanja da su zene u glavnom nesposobne za razmisljanje ili nesto vazno. btw, vidi sarajevo-x.com (poznati zapadu kao seljacine)...... kako jedva cekaju da izjednace ameriku sa iranom u svojim vijestima.
Zivjela amerika i zionisti !
Polozite zakletvu da SAD-u date svo bogatstvo koje imate!