Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slabljenje Putina i Rusije je prioritet Zapadu, ovdje su čak izigrali i svoje saveznike Izrael.Rusija će da izgubi milijarde i milijarde nakon ovoga sporazuma
niđe veze, ne pratiš vijesti već je počela isporuka nafte iz irana prema rusiji kojuova prodaje da i ne dođe na rusko tlo...u zamjenu za oružje naravno
Iran je saveznik Rusije kako po pitanju Sirije tako i po mnogim drugim pitanjima na bliskom istoku.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Izrael na haparatima
O Gin jarane moj, kako zena, jel potrosila sve pare od Muje iz Frankfurta? Ne sekiraj se sad ce Mujo na godisnji, sredi zenu fino, napucaj je da Mujo ne moze odolit :-)
trebali bi bošnjački nacionalisti da nauče lekciju, izdaće vas amerika prije ili kasnije
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba ispitat poslovanje "Euro-Asfalta" i sestrinskih tvrtki "inzenjering D" te veze sa BH politicarima.... http://www.federalna.ba/bhs/vijest/81387/video-gdje-su-kubici-i-tuneli. Ekipa drzi i pekaru "Mrvica" u Sarajevu.
Dooset daram Iran..
Vec mole kadish za Netanjahua..
cionisti na aparatima
Neka gorivo bude 1 KM za litar, zauvijek...
JA SAM RADOSTAN ŠTO SU IRANU UKINUTE SANKCIJE-HRVATI SU INAČE IRANSKO PLEME KOJE JE PRVO NASELILO OVE PROSTORE I IRANSKI NAROD IMA UVJEK HRVATSKU POTPORU.
Glup si ko panj, pogledaj malo genetsko istrazivanje ko su Hrvati i koje markere imaju....
ne trazi se puno samo neka drze dizel na 2km I sve je ok moze se nekako
suniti na aparatima
sve ce Zapad uradit da syebe Rusiju. I ona rezolucija o Srebrenici u UN-u je bila dobrim dijelom da syebu RS, kao potencijalnu produzenu ruku Rusije na Balkanu. I ja im zelim sve najbolje u njihovom naumu :)))
Pa kada je Iran bjezao od diplomatskog rjesena krize..Moralo se nekad rjesiti,,,
IRAN se treba izviniti VUCICU Nabijemte na RACKU
i za par godina ce ameri baciti mushicu i tamo poceti ono sto su uradili iraku...
12g? jbte sto te godine lete, ko jucer kad je poskupila nafta