Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ce Turska da ponudi zemlju Bosnjacima na Istoku Turske, kod braca Kurda, Sirijaca, Palestinaca itd.
koji ste vi idioti - svi!
@ akademik...trebala je turska davno da istrijebi srpsku stoku sa lica zemlje...da ne rađaju monstrume kakav si ti....kretenu jedan!
[email protected] ti adresu....znamo gdje zivis i necemo te zaboraviti kunemo ti se prosloscu!!
TREBA TURSKA DA SLIJEDI PRIMJER SENEGALA I DA PRIMI BOLESNJACKU MUSLIMAJMUNSKU TERORISTICKU STOKU, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM NA MUHAMEDOV TABUT!
Pa prije bi vi srbi trebali za Tursku, jer vas je Turcin i stvorio......prva bracna noc se nikad ne zaboravlja!
Ovako bi I turska mosnjama trebalo da ponudi kolas zemlje da se vrate u aziju gdje pripadaju
Ako u Haitiju ima bar 5 srba, odmah ce u Senegalu traziti \"srpsku drzavu\"........
e ovo je stvarno lijepa gesta
Dajemo bošnje za Haićane :))))
nek vode vlahe iz bosne sebi BUYRUN
ne znam kako mozes tako da govoris. imam nekoliko prijatelja s Haiti-a, i jako su vrijedni, cestiti i dobri ljudi. to \"narod koji ne voli da radi\" nije tacno. oni su najsiromasnija zemlja zapadne hemisfere i nemaju ljudi gdje da rade. isto imam par prijatelja iz senegala...mnogo su vise produhovljeni od nas balkanaca...vjerujte! pomogli bi u svako doba! ne znam sta da kazem za ove sto se prepucavaju na nacionalnoj osnovi. svaki moguci clanak iz rubrike iz svijeta preokrenu na rs/fed
ajmo mi Tadica zamoliti da primi ove vaske iz PC pa da i mi naselimo ove haicane,bilo bi mjesta za vas haiti
Ja bi smrdima dao parcelu negdje izmedju Čada i Libije pa da tamo zive. Mislim da bi konacno mogli da tamo prave veliku smrdiju - ako barem uspiju da pobijede pustinjske vjetrove i vjetrove koje sami sebi pustaju.
Svi cemo mi jos malo morati u Afriku... ;)