Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
godina gore-dole, nije nikog ubio a i ta mala je garant kurvica neka, cuj nagovorio je
Blento, s 15 godina ona je dijete ... ! ? !
Cuj ovog levata, koje bolan dijete, ja ga sa 15 znao metnut, jesam li i ja dijete onda bio ? To su godine u kojima si sposoban sam sebi zaradjivati.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta ih je samo poje*ato maloljetnih i to bez prisile bilo kakve a danas su udate i vjerne zenice svojim muzevima. Sve je ovo samo moralno preseravanje a u stvarnosti svako zaboravlja na moral a kad treba osudjivati svi su tu u ulozi sudije da kazu kako je to fuj perverzno nemoralno. Zapitajte svoje zenice sta si radile samo prije vas i sve ce vam biti jasno ustvari nece jer nece vam reci i ne trebaju da vam kazu jer ste cucklod rogonje i takvi su i potrebni za reprodukciju jer ko ce ih zeniti izje*ate da nije vas.
U Evropi je sasvim normalno da djevojka od petnaest spava sa nekim punoljetnikom, cak i ranije stupaju u seksualne odnose, takvo nam je drustvo tako da ovi koji se groze i iscudjavaju nad ovim zive u nekom paralelnom Univerzumu, ovakav slucaj je realnost.
@mariijuana sve dobro , samo je u Bosni 5 puta gore. 12 godina vec se handri sa direktorcicem je realnost
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Optuzen u zemlji koja statisticki ima najvise maloljetnika sa djecom,prosjek godina parova 13 i 14...
Pa ćaća ga j... njegov, ima pare, popularan je, fudbaler, može mijenjati trebe kao čarape, al' jok, hoće čovjek curicu od 15 godina. Od srca mu želim da postane poslušna kujica nekom crnji u ovih 6 godina.
sta je bolje mlado pile il matora kokos?
@exwax Konjino, ili bolje rečeno pedofilu, ako je tebi djevojka u dvadesetim godinama matora kokos, idi psihijatru!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ko sto gledam ovaj adam johnson ce gore proci od karadzica, ja suda i lakrdije
a pedofilija kraljevske porodice i elite u velikoj britaniji je uredu ?
Ne serite o tome kako je dijete ne bi se njemu dizao da je ona izgledala ko dijete danas sa 14 godina izgleda kao da ima dvadeset tako da ok kriv je jer je znao za to da je maloljetna a i dalje se vidjao s njom i sexao.
Budalo, pedofilu se baš i diže na djecu ... Zaslužena kazna samo još dodati bez mogućnosti skraćenja ...!?!
6 godina ? Malo brate, malo ... Đubre jedno mjesecima predatorski se prikradalo djetetu... 20 godina - minimum uz kastraciju...
Ja se izvinjavam što sam uvrijedio principijele i karakterne pedofile sa kliksa sa svojim zapažanjem iz ugla "konzervativnog" čovjeka. Osoba koja nije dovoljno mentalno zrela (čitajte dijete oooo dragi moji pedofili) u odnosu sa kretenom koji ima 30 godina i možda dijete koje je par godina mlađe po Vama je OK!!! Pa se zovemo kozmopoliti, čuvari pravih vrijednosti itd. isl... SRAMOTA!!! PUCAJ MINUSE PEDOFILSKA NACIJO!!!
Muslimani su najveci pedofili na svijetu, sta imas reci na to ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)