Žive u ilegali da bi bili s porodicom
0
Noćne more bračnih parova iz Izraela i Zapadne obale
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FREE PALESTINA NOW !!! FU*K ISRAEL
Vidis jbt, a nase ljepojke na prve probleme pocnu vristati, RAZVOD, RAZVOD, RAZVOD...
gori su geto od fasista napravili.. hitler im nije ni do clanaka.. koji sljam od naroda.l
SLOBODAN IZRAEL! SLOBODNA PALESTINA!
O,ZEMLJO IZRAILJA ... DAVIDOVA ZEMLJO! ŽIVI NAM JOŠ HILJADE GODINA!!! I Z R A E L , I Z R A E L,I Z R A E L, I Z R A E L
naje.b.em vam se svima mame
uzmi jado nesto procitaj, nauci, a pusti se fraza
@ @bog je pao Ispiranje mozga? Ne postoji vece ispiranje mozga i kontrola masa kao sto to religije cine na temelju imaginarnog propalog procesa zvanog vjera. BOG JE PAO, ZIVJELA LJUBAV, LUZERI PLACITE !!!
@ @ovoga gore Jel ti krivo sto je bozja rijec pala pored ljubavi, tesko ti je priznati poraz ;(
ti si jaro polupismena osoba kojoj je ispran mozak, malo se obrazuj o religiji i istoriji prije neg pocnes fraze lupetat, a sta rec za politiku izraela sem fasizam
tebi je ljubav misaona imenica
Zato se ja pop.isam na sve religije i svete im knjige jer boz.ja rijec svake knjige stavlja okove na ljubav i mir. Tacnije to sve dokazuje da bozja rijec ne postoji ni sam bog koji je produkt ljudske maste u uvom slucaju ljudske gluposti. BOG JE PAO, NEKA ZIVI LJUBAV !!!!
Joj pa daj komunjaro jedna, suti majke ti tvoje, sjedis pred kompjuterom 24/7 i onda mislis da nesta znas, tvoji zidovi su oduvjek bili sa srbima jer ih je zajedno hico usisavao, maloumni bolesniku.
bosanci vole zidove. zidovi su sve od sebe dali da NATO bombarduje srbe. da su arapi pomagali je prica za djecu. arapske zemlje nisu ni htjeli priznati BiH.
Vole Maloumni, Arapi su dali MILIJARDE u toku rata, i sve je to otislo u djepovima danasnjih bogatasa, zato zacepi i prestani slusati price tvog cace, maloumni stvore!!!!!!
alipasino ali blizu je
LJILJANAAAA, LJILJANAAAAA, MOJA BILA S MOJMILA SRCE MI ZAROOOBILAAAA!!! :)