Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nece ovdi biti komentara puno, jerbo smo svi jako naciTati
bosnjaci imaju nobelovca ali ga kriju heheheheheh
Procitala sam knjigu prije tri godine i moram priznati da je jedna od onih koje su ostavile dubok utisak. Nisam sigurna da li je to zbog perioda u svom zivotu kada sam je citala, ali priznajem da je odlicna. Imala sam mogucnost da vec nekoliko puta posjetim Istanbul od tada i uvijek bih otisla da provjerim kako napreduje otvaranje muzeja. Sada kada je napokon tu, zaista se radujem sto cu opet iznova zivjeti zivotom jedne Fusun i baviti se slatkim mukama Kemala... :)
ev, istina. vi kako se Vintage i ja slažemo. :)
brao turcine ateistu!
jeeee :D napon ga je završio. super! definitvno ću posjetiti muzej nevinosti (inšala). a vjerujem da svako ko je pročitao istoimenu knjigu, ima istu želju.
Jedna od najjačih ljubavnih priča koju sam pročitala, ( toplo preporučujem svima) nadam se da ću imati priliku vidjeti i muzej :)
@bosanceros EEE BLENTO NAIVNI... BAŠ MI TE ŽAO
jao pa ti otkrio toplu vodu,zar si mislio drugacije hahahahahahahahahahaha
DODIK I TADIĆ NASTAVLJAJU MILOŠEVIĆEV PLAN, POGLEDATI DOKAZ: http://tinyurl.com/77hsvtf http://tinyurl.com/77hsvtf http://tinyurl.com/77hsvtf http://tinyurl.com/77hsvtf http://tinyurl.com/77hsvtf
zbunili se bosnjaci,ne znaju da li da ga slave ili su jos kod bogumila hehehehe