Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naša je opet nagrada za mir !
Safet Susic - Pape, selektor BiH
Zar ti nisi vise sam sebi dosadio sa ovim postovima?????
Kad vec pisete o tim nobelovcima moze malo opsirnije sta, kome, kako, zasto... Klix uozbiljte se vise majka mu stara
@pro pa mogu nekad napisati usput i sta je pa neko mozda i nauci nesto a ovako katastrofa kako god okrenes...
Na svijetu zivi 0.2% jevjrejskog stanovnistva, jevreji su osvojili 20% nobelovih nagrada, pametnom dosta.
http://www.youtube.com/watch?v=-XNFokmDKrE
Da im nema podrske iz Usa osvojili bi oni jednu veliku kurcinu. Hitler je bio upravu.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ja bih nagradila "grad na drini, malavala i sr chavez"...definitivno su zasluzili ovu nagradu u sledecim poljima: sirenje mrznje nad Bosnjacima i Bosnom, odn. Muslimanima, nepismenost, neozbiljnost, pokusaja skrivanja genocida nad bosnjacima u Srebrenici, sirenje lazi i nebuloza, itd itd
Naravno, da ona ostala govna sa portala nisam zaboravila, vec mi je mrsko da ih trazim...i pisem, trebalo bi mi vremena do sutra:)))
Pusit budale. Sto cetnistvo ne sire na Srpskim portalima? Jedini razlog sirenja nacionalizma na STARNIM PORTALIMA je jedna vrsta LJUBOMORE odnosno ZAVISTI. Ako im pazljivo procitas zadnje komentare vidjeces: - da sve lose u Federaciji, to jeste sve lose muslimansko komentiraju lose a - sve lose srpsko pokusavaju da opravdaju. Pametnom je dosta: - minimalna penzija u FBIH je duplo veca nego u FBiH - prosjecna plata u FBiH je za 30% veca nego u RS-u zato sto u FBIH u prosjek ne ulaze topli obroci koji cine i do 50% plate - Federacija ima duplo vise autocesta od RS-a - Sarajevo je za Banja Luku kozmopolitska metropola, a GRAS da prevoz u Banjoj Luci je japanski sinkansen - ceste u FBiH su znatno bolje i sire nego ceste u RS-u, pogotovo magistralne ceste - prozeni prihodi u Federaciji na svim nivoima vlasti su DUPLO veci nego u RS-u. Sama Vlast u Kantonu Sarajevo ima prihode od oko 1,1 milijarde KM, sto je 50% svih prihoda Vlade RS-a --> pametnom dosta! Ludom nije.