Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Noam je veliki čovjek. Preporučujem da pročitate nekoliko njegovih knjiga pa će vam biti jasnije kako ovaj svijet funkcioniše, pogotovo njegove radove o svjetskim medijima.
Ovaj lik je smece od covjeka. Ova budala je negirao zlocine nad Bosnjacima u Srebrenici. On je jedan od rijetkih intelektualaca koji je podrzao srbocetnicku agresiju nad gotovo svim eksjugoslovenskim republikama i pokrajnama.
cybernetic - bezobrazan si i poglup - malo se informisi pa onda nesto napisi. http://emperors-clothes.com/yr/chomsky.htm
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
eh moj No, da je obrnuto bilo bi antiamerikanizma od jevreja. Koliko god da su krivi ameri, po meni sunajveći krivci bogate arapske zemlje u toj regiji kojima stalni sukobi odgovaraju radi prisustva američke vojske da ujedno brani njhove krhke i bahate monarhije. Živo se njima fućka za palestinom i narodom.
neka...polahko, osjetice i oni demokratiju.
http://onlinerad.webs.com Zanima li te rad na 1 web sajtu na kom mozes zaraditi 100-200 dolara mjesecno (2-3 sata rada na dan)? Radi se o sajtu koji se bavi klikanjem na reklame i radom na mini taskovima koji su na engleskom(trebalo bi solidno da znas engleski sajt ne trazi nikakva ulaganja ).Napravite stabilan izvor prihoda radom od kuce.sajt mozete pogledati cisto informativno,osobe stvarno zainteresovane mogu dobiti i besplatnu obuku za rad na 5 sajtova i u oblasti internet marketinga http://onlinerad.webs.com
Ameri su donji. Zive na kineskim kreditima. Jevreji su im je*ali mater. Odnijeli su fabrike i pare u Kinu da se oplodjavaju visestruko. Spasili ih u ratu od unistenja? ali jevrej samo gleda pare i spekulacije. Mozda i Ameri jedan dan skontaju da su istu stvar jevreji uradili u Njemackoj. Kupili Boss, Bosch, Siemens, Telefunken, Krups i da ne nabrajam, sve sto je valjalo. Danas ti je isto u Americi. Industrija filma, petrolej, auto, vojna industrija, medicinska, sve su podjonili. E, sad su usli u Afriku preko kineskih firmi da izbace Amere, Belgijance, Francuze. Uz 100-tinjak nukluernih glavusa, postali su zaista respektabilna vojna sila. Chomsky je takodjer jevrej, i kao svaki od nas, ima pravo na svoje misljenje.
Čojk objasnio
Potpuno tacno i ne postoji nikakva medjunarodna zajednica,postoje samo interesi medju drzavama isto kao i medju ljudima UN je sranje i samo instrument u rukama USA i Rusije..
Noam to tek sada skont'o?
svaka mu na mjestu....realno rećeno i istinito....svaka ćasta ljudino
Amerikanci izazivaju antiamerikaniziam među svim normalnim ljudima, ne samo muslimanima. Izrael trenutno podržavaju samo predstavici neoliberalnog kapitalizma i "intelektualni" snobovi koji se groze "prljavih muslimanskih terorista". Osobno ne poznajem niti jednog ljevičara koji podržava Izrael, a ti ljudi definitivno nisu antisemiti.
Chomsky: The Serbian concentration camp at Trnopolje "was a refugee camp, I mean, people could leave if they wanted." Extensively documented reports on the Serbian camp are "probably not true." Serbian atrocities - ethnic cleansing, torture camps, mass executions: "a good deal of what has been charged has no basis in fact, and much of it is pure fabrication."
De, ne bilo ti zapovijedjeno, napisi i izvor tih informacija. Ovako napisano ti nista ne vrijedi.
Eto ja sam izmislio. Imam nesto licno protiv njega. http://balkanwitness.glypx.com/chomskydenial.htm
Ovaj lik je smece od covjeka. Ova budala je negirao zlocine nad Bosnjacima u Srebrenici. On je jedan od rijetkih intelektualaca koji je podrzao srbocetnicku agresiju nad gotovo svim eksjugoslovenskim republikama i pokrajnama.
Al sta ces balijama da Karadzic ili Mladic bace koju dobru o muslimanima na bliskom istoku rekli bi pa oni i nisu tako losi.
Chomsky je govnar koji je podrzavao Milosevica i Srbe, mislim da je negirao i genocid u Srebrenici. Frajer je kontras americkoj vladi, uvijek bio.
Ja samo ne znam ko je veći idiot, ti ili ovi što ti lajkaju, a da nisu provjerili tvoje gluposti...
Nisu gluposti glupane.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Smrt Americi, Mir u svjetu
Cilj amerike je da destabilizira mir između rusije,evrope,balkana,islamskih zemalja...Cilj im je da razvale citav svijet kako bi oni i cionisti vodili svijet...
Može se i tako reći.
...jel ovo sad čomski "valja"?
Moglo bi se reci 😊
leg'o ko kec na deset. ;-)
Sitna buranija moze lajati koliko god hoce ovaj svijet je davno podijeljen po sistemu igrice RISIKO (RISK) izmedju velikih sila, koje na moderan nacin rade ono sto su radili rimljani,osmanlije,nacisti...Nazalost dok se svi ohafizaju ovaj put ce izgleda vec biti kasno, jer ce jedna ili dvije Svijetske sile vec vladati svijetom po robovlasnickom sistemu.