Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TJEŠITE SE DA STE BOLJI...Istina je kakao se Turci jako teško integriraju,i tvrdoglavo nameću sebe i svoje...Istina je kako MI Balkanci u integraciji nismo bolji...i SVA TA DIJASPORA JOŠ UVIJEK NITI DOBRO GOVORI JEZIK ZEMLJE U KOJOJ ŽIVI NITI BOSANSKI...Ne vole ih gore,niti su nama dragi ovdje,jer ni oni sami neznaju gdje pripadaju... ZATO TREBA GRADITI SEBE I OVU ZEMLJU U KOJOJ SMO JEDINO SVOJI....Ne voli niko DRUGO I DRUGAČIJE...To je izgleda i NAJVEĆE ZLO MODERNOG DOBA.... A isto tako svi bi bili gazde u TUĐOJ KUĆI,a u svojoj nemogu UNIJETI REDA... Žalosno!!
I da dodam:Nije mi jasno zasto Bosanci ne kontaju da ih Njemci ne gledaju nista bolje nego bilo kojeg imigranta.Mi smo kao fini imigranti a ostali ne valjaju(zato sto nam se neki njihovi obicaji ne svidjaju a i mi imamo obicaja koji su bezze za ostatak svijeta)
Eto nek su balkanci( u koje svakako spadaju i Hrvati) bolji i pismeniji od ostalih imigranata.Pa zbog cega su Jugosloveni isli u svijet?Da pokazuju diplome i znanje?Malo sutra.Sve je to isto,velika vecina je isla i ide tamo da crnci i da pobjegne iz neke svoje rupe,pa bio to Turcin,Bosanac,Arap ili Hrvat,nemoj suplje prosipati.I nisu se integrisali nista bolje jedni od drugih.
a ja ove vlahadije po portalu ccc..sto to tako?
@ Realista ti i ova Grobulja mozete zajedno pod ruku jer si i ti jedan Fasisticki isprdak. Mozes lajat na zvijezde, ali ta prica ti nece proci. Mogao bo kod Merkelke da joj radis foot massage. Smdo!!
e nek smo i njima dohakali hajmo dalje
Šta ste mislili da u švabe more kako oćeš, jarane ili po švabski ili raus
Eto ti ga sad ! Propade i u Njemackoj multi-kulti drustvo.Rekoh li ja vama, nema bolan sa islamdzijama nikakve multi-kulti zajednice.Ono je bolan naucilo da zivi u svojoj musli-kurti zajednici i iz nje nece nikada izaci. To ti je bolan isto kao kad bi pripitomio medvjede da ti budu domace zivotinje-cuj medvjede!,a zasto ih mi u Bosni zovemo medvjedima ! ?
Pa da je i sam Bog htio napravio bi jednu rasu na Zemlji , a nije , već je napravio bjele , crne i zute rase i sve ih razdvoio na velike udaljenosti na Zemlji. Onog momenta kada su se pojavile mjesavine /melezi/ tada je doslo i do problema. I sada se nesto ko\' čudimo zasto se ne ravija multikulorosko drustvo , pa zato sto u svojim temeljima nije imalo nikave osnove da se to i desi . Ista stvar i isto pravilo važi i za Religije .
Sad mi nešto drago, što odoh iz Njemačke (bila sam tamo kao izbjeglica). Ne radi Njemaca, nego radi naših š...aka koji su nas ponižavali na sve načine. Vjeruj njih nije ni malo bilo briga što je ovamo bio rat, joj moja kuća. A meni pola familije izginulo. Neka malo i oni vide da je bolja ova naša \"sirotinja\" kako su nas zvali, nego sjaj strane zemlje. Šugo vrati se odakle se i došao, neka vide da smo mi isto..Živjela BiH...
Mani se šuplje, šta kažu brojke? Kojii procenat imigranata ne zna njemački, koliko ih je na socijali, u zatvoru,..?
Pala podrška NATO ratovima pa ko fol Njemačka se brani u Afganistanu.
Pa valjda ljudi barem mogu da rade u svojoj zemlji šta hoće,a da im niko ne drži predavanje zbog toga.
Amerikanci su ubili: Martin Luther Kinga, Johna Lennona, Johna Kennedya, Malcom X-a, 2Paca, BIG-a i mnogo drugih manjih koji su se usprotivili tamosnjem dvopartijskom rezimu kojim upravljaju lobisti. Pitam se kako to da niko od pomenutih, a posebno John Lennon, koji je i danas simbol demonstracija protiv rata, nikada nije dobio Nobelovu nagradu za Mir. Obama jeste za predizbornu kampanju, Al Gore za slide o zatopljenju i sada ovaj kineski disident jer je radio protiv svoje zemje. Mislim da Nobelova nagrada poslije Obame nema nikakvu tezinu.
pazi ove iluminašice što zakuhava svijet plan im je jednostavan: navest kršćane i muslimane da se p.ou.bij.aj.u atomskim i onda ovi bezbožnici uzjašu cjelu planetu za vjeke vjekov