Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su sigurno Albanci na privremenom radu u Njemačkoj ...??? Zašto ne piše koju su zastavu privezali na dron... Hoće Albanci to, nije im mrsko ...!!!
Uskoro u Rusiji, tice u apsani, zbog narusavanja vazdusnog prostora.
Sta je ovo..ima jos budnih u ova doba :D
Jel dron Režao prije nego ga pustise ?
Drug Staljin bi ih poslao u poznatu turisticku destinaciju: Soloveckij - Sibir. Vratili bi se puni utisaka. Nakon eventualnog poovratka, ostatak zivota bi vjerovatno proveli gledajuci kako se pomjeraju kazaljke na satu. S ushicenjem bi posmatrali kako se kazaljke povremeno poklapaju.
Za svaki pušteni dron iznad Kremlja puštaju se tri bombardera iznad Berlina, je puno efikasnija mjera od 76 $.
A i ovi Rusi su licemjeri... Cetiri ruska borbena zrakoplova su nedavno bez odobrenja kruzila nad Svedskim otocima. Sta je dron a sta je borbeni zrakoplov!
Takodjer licemjerna. Prodaje oruzje zaracenim zemljama Bliskog Istoka.