Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I mi smo sinoć dobili DVA JAJETA na oko i hasimagu u po čela
Inace sam ti uvijek dala plus na ovog selektora:) Ali sad se stvarno brukas sa ovim komentarom! Sramota od covjeka! Izmisli nesto novo !!!!
Ovaj predsjednik u Njemačkoj se pita, ko kraljica u Engleskoj ko Enes Suljkanović u RS
Glupost. On potpisuje zakone koje parlament donese. Ako nece, a to je bio skoro uradio, mogu mu svi podudlati.
Tacno tako. To moze mozda u Bosni tako, gdje niko nikog ne j... ni strucno. U Njemackoj zakon moze nastupiti na snagu samo sa ovim covjekom! Da je u Bosni ili RS-u samo 1% sistema kao u Deutschlandu, sve bi bilo drugacije! Dok je ovih primitivaca, i ne cudi me sto je situacija u BiH i okolini, ovakva kakva jeste.
dobro je prošao,naše na proljeće čekaju sjekire i govnjive motke
"barsunasta revolucija", "narandzasta revolucija", "arapsko proljece", .... Koja sranja od terminologije!
njemu bio namijenjen k.... al mu ovaj nije htjeo rec
'Izvinite gospodine predsjedniče, ovo jaje je bilo namijenjeno meni, a ne vama'" ehehe aHhh ima li taj video negdje ajoj
Bolje da je dobio jaje u glavu nego kitu po čelu.
vodi ga kuci
daj snimak
Podržavam slavlje pada komunističkog sistema, kao što i podržavam progresiju Nacizma, ali onog čistog, ne ovog fašističkog što možemo vidjeti u srbiji, grčkoj i rusiji.
ako njega gadjaju jajima od kokoške, naše treba gadjati nojevim jajima.
De nije on bitan, samo da nam Merkel-ovku ne diraju.
dobro je proso nasi bi mogli dobiti ciglu
gradi ridjobradi
Pape bi dobio jaje na teleću šniclu.
Fiktivni predsjednik.