Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma hajd,vatromet i mogu da razumijem, iako ja nesto ne volim pretjerano, ali mogu da razumijem ljude kojima se svidi, ono pukne nesto, razliju se boje bla, bla... ali bacanje petardi i topovskih udara mi nikad nece zci u glavu. Nikakvog smisla nema za 1 sekundu nekog ruznog zvuka. Pogotovo mi nisu jasni ljudi loji su rat proveli ovdje i to rade.
Pa veci je problem pjan covjek, nego vatromet. Pjan covjek napadne policajca. Alkohol, majka svakog zla.
Da ali afganistanci, marokanci i slicni izazivaju paljevinu sa tim malim raketama.
Da jer nema vise Isila, sad Pirotehnicari teroriziraju njemacku.
Da ih hoce zabraniti zauvjek i za sva vremena. Ne zna se sta se slavi a silne zivotinje i zivotinjice nece imati straha od RETARDA. Petarda*
Nek uvedu petarde
Arapi, Afrikanci i ostala bagra napala vatrogasce. Zapali Auta
Zbog novopecenih njemackih gradjana (migranata) njemacka mora mjemjati zakon u drzavi koji obuhvata sve. Hahahaha
Misle da se mogu ugrijati tako, dok skontaju da vatromet ne grije, ni orskalice, ni petarde
Kod nas od sljedece n.godine nema vise vatrometa barem sto se tice javnog doceka. Raja ce uvijek koristiti pirotehniku jer je to nemoguce zabraniti ali bukvalno. Moze se apelovati i upozoravati putem medija ali koliko to pije vode ne znam. Ko to vec koristi bitno je da pripazi na djecu sto je najbitnije da neko ne dozivi neku nesrecu. Odrasli sami odgovaraju za svoje postupke pa ko voli nek izvoli nema druge.
Nemojte vi nas prskati svakojakim hemikalijama i virusima, a za ostalo cemo lako