Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast Herr Niebel! Njemacki razum!!!!
Bravo,da smo svi kao njemci nebi bilo gladi.
pratim ovo sa mesom i nemogu da vjrujem sta se desava i koji su evroplalani lji.gavci,oni bacaju enormne kolicine mesa samo zato sto to tako ne pise na etiketi a ne zato sto nije ispravno,oni bacaju ogromne kolicine voca i povrca samo zato sto nisu svi istih dimenzija,istrazivanja kazu da bi evropa od bacene hrane mogla hraniti sve gladne u africi,mada ovo sa etiketom je veoma sumljiva stvar i prije ce biti da zele da uniste mesne industrije rumunije i bugarske odakle stize ovo meso
haahha@podojis svoga babu!!!!!!!
Kako si samo jadan ccc Udari si koji like da budeš sretniji, jednoćelijski organizmu primitivni
Švabe su bili i ostali jedina prava gospoda u Evropi
Pa to bi bila zdrava promjena, svakako jedu krmetinu koja je najgori otrov i smeće.
za mošnje su ostavili konjsku k.u.r.č.i.n.u. da lagano glabaju.
juuuuppiiii .... i mi cemo nesto dobiti.
konj je najcisca zivotinja. konj se ne bi nikada napio mutne vode pa makar crkao od zedji. ti su proizvodi povuceni sa polica jer su lazno bili deklarirani da se radi o govedini preijedlog ministra je da se podjeli sirotinji ali da ta sirotinja zna da se radi o konjetini pa ko hoce nek izvoli i vjerujte gladan ce uzeti i pojesti to sa uzitkom. pa ljudi moji u jugoslaviji u vojsci je bilo normalno da dobijes konsko meso samo sto ti nisi ni zano da je to konjetina.
ZNA LI KO JEL PO ISLAMU HARAM JESTI KONJETINU I SUGLASNO K TOME POD HITNO PROVJERITI IMA LI KONJETINE U NASIM PASTETAMA !!!
za socijalna pitanja - koja krava. Sve bi ja ovo ikarom hranila. Misli ona da nekog ko je gladan boli ona stvar sta je u lazanjama. Malo do Etiopije ili (da budemo aktuelniji) nek posjeti sirijske kampove....
Ili je to promjena vremena ili neki drugi đavo, ali imam nekakav čudan predosjećaj da će kod nas na proljeće strašno pojeftiniti junetina i teletina. Nemam pojma zašto!
Konjino rashodovana, ako hoćeš zdravu hranu e onda jarane mlavi rubu, ko što Japanci rade, ko što Dalmatinci rade, oni i ne znaju za kardiovaskularne boleščure koje nas mlave (ako si uopšte razumio o čemu pišem).
...poliži jaja konju!
Nama siromasnima ne treba otpad, to vi pojedite,bice vam deblji bankovni racuni,a nama dajte fer priliku da i mi sebi mozemo zaraditi.A ti "gospodine"ministre mozes sve to sam pojesti,necu ti biti zavidan!
I ja sutra dolazim u Sarajevo sa kamionom punim krmetine da podjelim malo sirotinji...