Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gle čuda, Amela Merkel ih pozove, Grci ispadnu krivi, a da su ih zaustavili svi bi ih nazavali fašistima. Što ovi nacisti ne vole Grke nikako, još uvijek im pada teško poraz grčkih partizana kada su mutavi fašisti i nacisti imali problema sa Grcima u WW2
Upravo u mecklenburgu afd desnicari pobijedili angelin cdu. Baba je gotova...
.....koja situacija.......baba je naprvila najjaču njemačku u povijesti........a zbog izbjeglica će obiti vritnjak...
Ja bi njih pravac srbija,kod familije srba rasporedio...
sto ?vise ti nisu braca muslimanski saveznici
@vlado654 Koji muslimanski saveznici??to ce Putin i Erdogan sredit...braca ili buraseri😁
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Evropa, stara kurava uvijek ostala!
Sami ste krivi za izbjeglicku krizu...Da niste na razno raznim frontovima u svijetu, nebi vozali kuci skupa auta, zivjeli u vilama i rasipali se sa novcima kad ste na ljetovanju..Sa tim istim novcem gdje pokrali i poubijali sa vasom demokratskofasistickom ideologijom, saljete na huminitarni fond istih.