Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ti je zensko jarane moj
Aferim teta Anđo! ❤️
Ameri i Rusi igraju igru , zamisli koliki debil moras biti da u po sezone zapocmes rat , mi kad budemo rjesavali BIH bit ce od 10 mj do proljeca , Grcka i Turska bez sezone ne mogu zivjet , a mozda je i igra recimo sezona je propala pa brko prijeti ratom a baba posalje 10 milijardi i sretni Turci sretan mali mujo(brko) , iskreno me zanima koga bi Rusija pomogla i tko tu koga je..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
8 mil.turaka u Njemačkoj, krediti i sredstva za oporavak bankrotirane Grčke.... Miruj stoko 😂😂
fbUser15625902302 jbg Angela, taman da ti odgovorim, ti popiješ ban...
@SilenceDoogood 😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Bas me zanima sta je rekla grčkoj i turskoj, kakva je to Njemačka sila kada jednim pozivom druge dvije sile odvrati od oružanog sukoba
Sto ti je Njemacka Kako Śvaba kaze tako ima da Bude !
za koga su rusi?
Zgazili bi ih Turci.
@snopyy satrali bi ih al to nije u interesu Njmačkoj jer je Njemacka kupila Grcku za dugove i kredite
@snopyy Nije uopce bitno ko je jaci. Bitno je da bin opet neduznj stradali I nebi ni jedna strana Bila pobjednicka. Ko je u Ex-Yu Ili BiH bio na dobitku? Niko!
Vrijem je da Turska uzme svoje pravo...
Nista ratom nebi postigli, morat ce napravit kompromis oko zona. Mislim da se konvencija ne odnosi na premala ostrva tipa Kasteloriza. Samo na arbitrazu i rijeseno.
Grčka bi nestala za 24 sata, zajedno sa Srbijom
Grci nemogu ni u lov otići a kamoli da ratuju
Ja stvarno ne znam u kojem svijetu neki ovdje zive. EU je koncipiran kao kopija amerike. Znavi napad na Grcku bi bio koa napad na neki State u Americi sto znaci 100% rat sa EU i enormno puno nuklearnih glava. Grcki gradjani su gradjani EU i kao takve EU ih mora stiti i to nije samo na papiru tako diskriminacija gradjana je tabu tema u EU i van nje
@drndaja nije Erdogan pred izbore bezveze povukao da prostite sta. Ocigledno je htio da skupi bodove. Mislim da mu je Merkel dobro obrusila i objasnila sta EU znaci. Erfogan je vise amijesan koliko je puta dobio po brnjici prvo od Putina pa od Trumpa sad od Merkel
Kao sto su stitili sigurnosne zone od 92-96? Samo mozes biti sulud pa ocekivat tu zastitu od EU. Tanko je sve to
Nista Tramp, samo TETKA! :)) Annngeeela MerKel !!
Ne vole se od kad postoje. Jos od kipra kad je ubijeno par turaka i grka a da ne govorim od prije 600-700 godina
@VolimMostar Prije 600 godina Grci i Srbi su zajedno sa Otomanima napadali i na kraju i unistili Istocno Rimsko Carstvo. A sad ko bajagi pricaju o nekom grckom carstvu.
Dobra reklama za NATO savez, Putin priprema kokice...
Grci glume neku silu a izgubili bi svaki sukob protiv Turaka. Tako su francuzi mislili da provjeravaju njihove brodove pa kad su Turci zapucali iznad njoh povekli se.
Francuska vojska je puno jaca od Turske
"Njemački najtiražniji dnevni list" koji gubi s najvećim gubicima u prometu posljednjih godina. Broj prodanih primjeraka smanjen je u prosjeku 7,5 posto godisnje u posljednjih 10 godina. Prema analizi magazina Journalist, koju je objavilo njemacko Udruzenje novinara, U 2018 godini su kupci tiraznog Bilda stariji muskarci bez zavrsene srednje skole.
kako vlah brani sljepo grke, a kao ne zna sta bi im turci uradili