Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je sramota to sto su gadjali Americki dron ili sto su zakazele rakete
nije sramota već šteta
sramota je nisu svjecice promijenili
De greškom malo pucajte na Izrael, jbo vam on mater!
Brise te komentare jajare cifutske
@B.zmaj2015 Da, zaista, Rusi su potpuno nespremni ušli u rat s NATO-m na teritoriju Ukrajine i u to vrijeme su bili na nivou na kojem su sada zapadnjačke vojske (izuzev, možda, Poljske koja od izbijanja rata mnogo ulaže u vojsku), ali su Rusi za dvije godine stvorili modernu i respektabilnu vojnu silu htjeli to neki priznati ili ne. O stanju kineske vojske je suvišno dikutirati, dovoljno ti je malo proguglati.
svi isfrustrirani sto ne salju taurus ukrajini a niko ne konta da te rakete ne lete i da su samo za slikanja. kome treba pouzdano oruzje nek kupi baliyander od rezervata.
Njemacka ratna tehnologija je vrhunska. Od onik tenkova Leoparda u Ukrajini ostali su citavi samo oni sto ih nisu uspjeli pokrenuti.
Ovima ne treba neprijatelj, poubijat će se oni izmedju sebe. Koji amaterizam vlada u zapadnjačkim vojskama, ali im to uoće ne smeta da se kurče i da prijete vojnoj sili kakva je Rusija. A tek kinezi - kinezi bi ih smazali za užinu.
A te dvije sile su savršene?!?!? Ne lupaj gluposti, barem za ruje znaš koliko su gluposti napravili u Ukrajini!!!
Nista nije greskom 😏😏
Pa kako to gadjate majka mu stara,
Europa i njihova vojna sila 🤣 💩
Jesul jaki rusi usli u kijev?
tehnicki kvar a ameri im blokirali rakete. isr avione je nemoguce pogoditi, softwerska blokada i ovo je bila slicna situacija.
Rakete ispaljene na dronove Huta bile ispravne i pogodile cilj a ove ispaljene na americki dron slucajno neispravne Ima tu laži i u prvom i drugom slučaju, što nije neobicno za vaš izvjestaj o uspjehu na bojnom polju
Silne vojske poslate u Crveno more da raketiraju Hute, izgleda da ce se na kraju porokat između sebe.
U strahu su velike oči.
hahaha... u njemackoj se vec odavno sprdaju sa njihovoj vojnoj spremi i opremi, kako nista ne funkcionise... ovo je jako realna slika njemacke vojske... pucaj, neces uspjeti ubiti!
Resrtovali se na fabričke postavke i pomislili da je još u toku ll svjetski rat.