Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A new Ministry of Defense (MoD) report circulating in the Kremlin today claims that the failed 24 March US Air Force test of its High Energy Liquid Laser Area Defense System (HELLADS) that was attempting to shoot down a simulated Federation nuclear warhead, which resulted in the downing of Germanwings Flight 9525 killing all 150 aboard, was attempted again on Friday, 27 March, but this time resulted in the catastrophic shutdown of the electrical grid in Northern Holland, including Amsterdam...Vrlo moguce,optuzen je mlad covjek kojeg vise nema,a mediji su napakovali svega pomalo o njemu i slucaj gotov,zanimljivo je da su svi us mediji imali i vise i prije informacije od evropskih,a eu su samo kopirali sta ovi pisu heh..Moje misljenje je da je vrlo moguce da je upitanju ovaj program,i usudio bih se reci da je na isti nacin srusen onaj iznad ukraine..Moguce je da se pomocu ovog sistema srusi svako ko ne misli ili radi kao oni,ukljucujuci predsjednike,ministre,itd..
da,vjezba nato snaga i us-a,niko nije vidio da je avion eksplodirao osim 2 italijanska pilota koji se gube iz svih izvjestaja i medija naravno..Vjerujem da je ovo tek pocetak,avioni ce masovno poceti prisilno slijetati,i vjerujem padati sto ne zelim ali nije do mene,i slazem se stvari su mnogo gore,i postat ce...all the best..