Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako klix piše samo srceparajuće članke o jadnim i bespomoćnim izbjeglicama, samo da zamaže oči narodu da su to stvarno ljudi kojima treba pomoć, ali s druge strane su to divljaci koji uništavaju i već ZAŽIVAJU! Srušili su i pišali po kipu Blažene Djevice Marije u Italiji http://en.europenews.dk/Italy-Muslims-Destroy-and-Urinate-on-Virgin-Mary-Statue-81968.html Iako su gladni, odbili su sendviče od Mađara i Austrijanaca jer nisu halal???!!! Također i hranu od Crvenog križa jer je na paketu nacrtan križ???!!! Pa šta bi vi, da vam u Europi serviramo hranu uvezenu iz Meke na tanjiru u obliku polumjeseca??? http://shoebat.com/2015/09/04/muslim-invaders-posing-as-refugees-are-throwing-away-food-and-water-given-to-them-by-sympathetic-european-christians/ Da ne spominjen da odbijaju dati otiske prstiju ili ispuniti formulare jer nisu na arapskom jeziku!
Kakva je ovo propaganda. Ovako nešto još nisam vidio. Već 30 godina sam u Njemačkoj i ovako nešto je do sada neviđeno. Ja ne poznajem niti jednog Njemca koji bi izbjeglice, pogotovo muslimane iz Avganistana i Pakistana na ovaj način prihvatio i primio kako se to ovdjhe predstavlja. Svi njemački mediji prenose slike izbjeglica, žena i djece kojima je potrebna pomoć i pokušavaju stvoriti pozitivnu atmosveru. Čak i Bild Zeitung, koji je poznat što rado prosipa ublaženu Naci-propagandu, je odjednom postao lijevi i ukazuje da obavezno treba pomoći izbjeglicama. Zapravo nevjerovatno i kao što rekoh apsolutno ne odslikava stvarnu atmosveru među stanovništvom. Ovo jedino mogu objasniti time da je Elita ocijenila da je potreba za jeftinom radnom snagom daleko veća od opasnosti nekih većih socijalnih potresa Ovo je kao da se jednog dana probudiš a i Dodig i Čović počnu drviti o jedinstvenoj i cjelovitoj BiH. Bilo bi ti možda drago, ali bi stalno mislio da je skrvena kamera
Ova mobilizacija vojske i njeno izvodenje na uluce sirom Europe uopce mi se ne dopada.