Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo se i kod nas treba zabraniti
...a vidi ove nindje na slici..
Sad kad Saffovci nagrnu na nas Klixovce...Ima da nas nema..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pod hitno zabraniti diljem Evrope,kome se ne sviđa eno mu sahare i kamila
Ovo se pod hitno treba zabraniti u cijeloj Europi...
@zoe Izgleda da jesu😂😂😂😂😂😂😂😂 Hocemo mi svasta pisati😂😂😂😂😂😂
@zoe Nemoj 😂😂😂😂😂😂Osjecam se bas nekako cisto... 😂😂😂😂😂
Ovo se treba zabraniti svugdje u svijetu.
Ako sam dobro shvatio, niko ovdje ne prica o zabrani marame, vec o onoj crnoj odori koja pokriva sve od glave do pete, a samo oci vire. Dajte ljudi molim vas, ovo je Evropa, i sta ako sutra policajac ili granicna policija treba da te legitimise? Kultivisite se malo. Niko ne brani maramu, ali ovo je zaista previse za Evropu.
I ko su danas uopste muslimanke u Sarajevu koje se oblace tako u 2016? Arapkinje ili Bosnjakinje? To je vanvremenska zatucanost. Nisi manje muslimanska ako samo kosu zamotas ili se uopste ne zamotas.
"Mi hoćemo tursku vjeru primiti, ali volimo rakiju piti i nećemo žene kriti" govorili su Bosnjaci. "Kad sam u proljeće AD 1869. stigao u ovaj kraj,(B.Luku)zamijetih nešto što nigdje i nikad vidio nisam.Ovdje, naime, svi piju, što je zapravo najblaži izraz za uživanje u rakiji, što se ogleda u cjelodnevnom napajanju tim vražjim eliksirom.Piju Turci, piju kmetovi, piju i katolici i pravoslavni podjednako revnosno, a vidjeh i svećenike(od sve tri vjere – neka im Bog oprosti!)" fra Franz Pfanner
A na kraju dodaje "Moli za nas koji smo ovdje, u sumračnome kutku Balkana. Moli da nas Svevišnji uzdrži u Vjeri, Nadi i Ljubavi da istrajemo na svome križnome putu! Moli i za ove nesretnike koji, osim u Boga, vjeruju još samo u rakiju";))))
Odlicna tema, da se zakuha... Sad!!!
BiH iz sigurnosnih razloga razmišlja o uvođenju burke, čak i za muškarce !! Čim SDA sa partnerima sleti sa vlasti !
Podrzavam
Postujem njihovu tradiciju, al braco ne vidis ba ti insana ispod, a ludo vrijeme danas svi svasta rade i koriste u lose svrhe...
http://www.slobodna-bosna.ba/img/vijesti/2016/01/instahot190116.jpg
Uhh,ova se bas pokrila,nije morala i dlanove,to moze biti otkriveno
uhh.. valja
zabraniti, zabraniti i to svuda, ne samo u Njemackoj.... fuj!
i treba..... da se oslobode jadne žene terora i prisile
@debuger4 A znaš li koliko ima tih "jadnih žena" koje vole tu i takvu prisilu ?Ima ih i previše. Ovdje se žene polomiše da se udaju za Arape, svjesne da će biti 4-5 žena tim kretenima . Vehabije i ove ninđe se kote brzinom svjetlosti. Od Arapa ne možeš oka otvoriti. Prođi samo jednom Ilidžom, Vrelom Bosne, a o SCC da ne pričam, pa će ti biti sve jasno. Da ti se život zgadi. Fujjjj !
Ne vjerujem da će to proći , nisu problem burke jer po meni to negdje se i nosi , to su njihova narodna nošnja ...u Bosni se to nije nosilo , možda na Kosovu , Sandžaku al to je vilajet sam za sebe
moral se moze odrzati i bez ovih maski,prema tome nema potrebe za ovim strasilima i ovo nije dio islamskog propisa,ovaj nakazluk su nametnuli oni koji pogresno tumace islam i nanose stetu islamu iskrivljujuci islamski propis.
apsolutno se slazem
I kod nas, molim vas. Mene strah kad 10 nindzi prodje pored mene, mogu misliti kako se djeca mala istraumiraju!!!
Prikaze prave