Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemačka je u totalnom haosu, imam tamo rođake i oni se isto žale na ekonomski kolaps u zadnje 4 godine. Korona-Ukrajina-Gaza... sve se skupilo.
E bas je zbog gaze..
vratite se djeco nije sramota, može se i kod nas živiti od 1. do 1.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bgm riješili su pojedini da sje*u Švabe, a kad njih sje*es, sjebao si 90% Evrope
Krah Njemačke bi bilo nešto najbolje što bi se desilo Europi. Ta 💩🇩🇪💩 su svugdje dovukla svoj Deutsche Telekom, Lidl, Aldi,Kaufland,DM, Muller... Koliko su samo demografski osakatili istočne europske države,uzeli im mlade ljude koji su motor svake države.
Kolko je marka u Njemackoj?
eto ih nazad
davno sam cuo da se pricalo medju starima da ce mnogi iz bosne otici za parama ali ce se vratiti samo sa kaputom preko ramena
sto ovi Vucicevi botovi znaju srat'. Vise naseru ovdje govana nego sto pojedu parizera
što ti se vučić prividja otidji do doktora
Koja SDA propaganda hahaha. To je isto kao neki tamo Huso komsija koji nigdje nikad nije bio dalje od svog praga zna da je tesko u Njemckoj i ljudi se pate. Tipicna minderasko-mahalska prica. Bolje radit za 6 glava, neredovnih, propalo zdravstvo, skolstvo, kriminal i korupcija, nego se patiti po tamo nekoj Njemackoj. Jedva cekaju svi da se vrate. Pozz iz Minhena, kontam zivim u paralelnoj stvarnosti, ne znam o cemu pisete ljudi, leglo mi 5 milja eura prije 2 dana za 170 radnih sati.
I Njemacka menscini prnula u fenjer
Obo sto dajete socijalno crncima i arapima skresi to i eto para i vise nego sto treba...
Pa da onda ovi krenu u kriminal.
Nonstom kasne i povisuju tiket redovno i opet malo. Dokle viste idioti.
Hahahahahahahahhaha eto vam Njemački san, najbolje države su Australija, Novi Zeland i Švicarska. I najsigurnije su države.
CIIGANIJA MALO MALO STRAJKUJU A PLATE IMAJU BAS DOBRE SLUCAJNO ZNAM DOK U AUSTRIJI NE PAMTI SE KADA SU STRAJKOVALI A IMAJU ZA 30-40 POSTO MANJE PLATE U ODNOSU NA NJEMACKU
Deutschland ist kaputt 🤣🤣🤣🤣🤣
Jeste ako čitaš samo kurir i alo.
Oma li neki ziro racun ili broj da im posaljemo pomoc?
Rekao bi covjek Njemacka propala! NEKA STRAJKUJU!!!! SAMO SE U BIH STRAJKUJE PRED GLAD!!!
Kolaps u Njemackoj....zdravoooo 🫱
Cek malo, pa mi ni nemamo zeljeznice, u cemu je problem? Biciklom malo švaben, zu fuss...
gdje je onda ostatatak svijeta ako je njemacka pred kolapsom?
Husi u Jemenu nabavljaju protivbrodke mine.Spremaju ogromnu akciju miniranja plovnog puta ako se Američka agresija nastavi.Iran prijeti zatvaranjem Hormuza.Ako se to dogodi europska ekonomija može izdržati mjesec dana i onda potop.Galopirajuća inflacija kakva je zadesila Jugoslaviju prije raspada.