Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su sve ovi sto su usli sa izbeglicama. Mogu reci brzo deluju.
Prestacu biti glup jer cu uciti ...vidjecu jer cu gledati ...nemojte da vam drugi namecu misljenja ...sve je ovo jedno veliko "ispiranje mozga"
I dali su našli EKSPLOZIV nema 1000 vozila hitne, nešto je čudno u državi SR NJEMAČKA
Trebalo je ove azilante u RS, posto je kod njih natalitet negativan:)
Je li ostalo samo na sumnji?
Da li ste znali sta su ustvari džamije ? Pogledajte sami . https://www.facebook.com/idfonline/videos/853688574654014/ Da li ste znali kako se muslimani ponasaju prema mrtvima ? Pogledajte sami. https://www.facebook.com/blaine.cooper23/videos/549275048502005/ Da li ste znali sta muslimanska djeca uče ? Pogledajte sami. https://www.youtube.com/watch?v=_z6pd0O6jgY Da li ste znali za sta se spremaju muslimanska djeca ? Pogledajte sami. http://www.aljazeera.com/programmes/specialseries/2015/11/islamic-state-isil-taliban-afghanistan-151101074041755.html Dali ste znali da se muslimanska djeca uce terorizmu kao malisani Pogledajte sami https://www.facebook.com/438555426321625/videos/489112434599257/ Da li ste znali da su robovlasnistvo i ritualna ubistva sastavni dio Islama ? Pogledajte sami https://www.facebook.com/Channel4News/videos/10153315712816939/ Da li ste znali da je varalica Muhamed silovao 6 godisnje dijete ? Pogledajte sami https://youtu.be/_LJonb7HO_U Da li znate sta to Islam nudi ? Pogledajte sami https://img1.picload.org/image/powigid/tipicnoislam.jpg Da li ste znali da je ubijanje djece sasvim normalno po Islamu Pogledajte sami https://www.youtube.com/watch?v=Qtx7hiYWwYY http://www.mirror.co.uk/news/world-news/isis-savages-gun-down-200-6798484#ICID=FB_mirror_main Da li ste znali kako muslimani docekuju turiste ? Pogledajte sami https://www.youtube.com/watch?v=ZcTkmxp46C4&feature=youtu.be Da li ste znali da u SaHrajevu sasvim normalno hodaju ISIS Teroristi ? Pogledajte sami http://www.liveleak.com/view?i=2bd_1440682906
Ovo je vjerovatno davno bilo isplanirano od ISIL-a 100%. Vjerovatno su rekli: e dosta ste jahali na nasem teritiriju... sad cemo mi malo na vasem. Nemojte me pogresno shvatiti, ja sam apsolutno protiv ISIL-a i treba ih konacno zbrisati s lica zemlje. Ali sam zato i protiv politike amerikanaca i saveznika u rjesavanju ovog problema i mogu reci da su oni debelo doprinjeli u jacanju ISIL-a i ovakvom stanju kakvo je sad. Pa za mislite koliko se je provuklo u Evropu ISIL-ovaca medju ovim izbjeglicama. Ovo se moze nazvati napad ili invazija Isil-a. A amerikanci ih jos uvijek tetose i stalno guraju istu pricu... Asad, pa Asad.
Za sada BiH je u stanju, ni u dzep ni iz dzepa. Medjutim... Evropa lagano zatvara granice. Pocet ce izbjeglice dolaziti i u BiH. E sad... koliko su nasi uhljubi spremni da sve drze pod kontrolom. Sudeci po onome kako nam drzava stoji zadnjih 20 godina, ne pise nam se dobro.
Samo vi meni pucajte minuse, a ja sam od pocetka izbjeglicke krize govorio da treba kozoyebima iz pustinje zabranit da prismrde evropi. E sad, vi mislite da nisu svi kao ovi teroristi, al se grdno varate. Sudeci po ponasanju , kulturi i statistici, vecina ''izbjeglica'' je u principu vojno sposobni mladi muskarci kojima je pun K*rac svega. Doduse ja nemoram vise nista govorit, al upitajte se , dali nam je u evropi bolje odkad dolazi svaka bagra iz tunguzije. Ja licno znam da ce biti sve gore i gore, a vi ako ste toliki humanitarci, slobodno primite jednu porodicu iz sirije u vlastitu kucu pa ih hranite.
pichvajz: Upravo se odgovor krije u tome sto su bile stabilne drzave i jos kad dodamo blizinu Izraela. Jednostavno nisu smjeli dozvoliti da doticne drzave budu stabilne i jake.
@pichvajz ti shvatas da ja pricam iskljucivo o pustinjskim narodom? Ako ces da pricas o americi i politici onda se pitaj zasto nikad nisi cuo da se bosanac rokno bombom negdje? Zato sto sve zavisi do kulture jarane moj. Ovi pustinjski kozoyebi su pokvaren narod prirodno. Ti da licno znas arape znao bi o cemu ja pricam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zamislite samo taj osjećaj tuge, jada i čemera jednog 7-godišnjeg BejHa muslimančića kada počne da shvata da pripada Vic "narodu" čija Istorija se može napisati na jednu stranicu školske sveske. Zamislite taj njegov osjećaj kada shvati da se zove Muhamed, Mustafa, Ahmed, Hasan, Halid ili Šemsudin. Kada samo čuje ta imena iz Azije iz pustinje, kada čuje takva imena na TV stanicama kada se govori o Terorizamu, Primitivizmu i Zlu ! Zamislite samo taj osjećaj kada shvati da je o "narodu" kojem nažalost pripada ispričano 70 000 viceva kao o glupanima. Zamislite samo taj osjećaj kada sazna da pripada "narodu" učesniku najvećih masovnih ubistva 2 svjetskog rata, "narodu" koji je kroz SS diviziju uzeo učešće u Holokaustu. E vidite odatle i dolazi ta zloba i frustracije Bolešnjaka koje sva ta saznanja o otpadu ljudskog roda kojem pripadaju vremenom pretvore u PRAVE MUSLIMANE U ubice, siledžije djece, teroriste, sitne kriminalce i naravno glupsone.
Bolešnjaci su zadnjih 150 godina nabijani na sve manji prostor i vrijeme je da se vratite u Anadoliju. Još malo i Armagedon za Musliće nastaje... Europa se budi hihihihihihi
Chetnici nisu vidjeli grada. Koji gadovi.
Ljudi treba spaljivati Napalm-om džamije koje su regrutni centri Terorista i bilo bi dobro da se bombardira Meka i Medina
U njemačkoj su teroristi krivi i pad nataliteta. ZAmisli samo ti intenzivno guslaš, guslaš, kad ti odjednom počne odzgo kapat za vrat. PpSlije ga naravno ne može Veli Jože podignut !
Važno je ako se u kolima hitne ne nađe akpsloziv da strah ostane. Buš je u jednom momentu uveo i semafore ( nije zajebancija ili ironija) Zeleno - ono kao može se nekako iako su teroristi iza ugla Žuto - teroristički napad u toku Crveno -gotovi ste NAravno u SAD svi videći psiholozi su JEvreji. NAkon treniranja ovakvim semaforom a preko javnih medija i povezivanjem sa hranom psu bi se počela lučiti pljuvačka a stanovništvu adrenalin straha, od koje ga je naravno branio veliki BRAT GB.
PARIZ DVORANA NAKON NAPADA ow.ly/UGcnz UPOZORENJE 18
bozic i nova godina prije 12 mjeseca za desnicare koji izgleda koriste sansu panike i podvaljuju vake stvari u hanoveru nide veze selo niti ima neki dio sa strancima niti je po bilo cemu slicnom poznato osim sto je blizu desne saksonije gdje 80% STANOVNISTVA MRZI STRANCE I DRUGU VJERU DA NIJE ZALOSNO BILO BI SMJESNO !! kako su desnicari naivni i kod nas da normalan covjek takve ljude moze stavit u rang sa majmunima po intelegenciji!!!PEGIDA NA DJELU !!!
Jbg mora se, pa pogledajte sta su teroristi uradili u dvorani u parizu http://ow.ly/UGcnz