Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci ide se cvrsto na to da kirija za garsonjeru bude 1400 eur a plata 1700 eur
zabrana plina, nafte, struje iz nuklearki... hehe
Tako je, presadite ljudima perje I vunu. Ja lozim flase, gajbe, zeljeznicke pragove I textil, odlad je pelet poskupio.
Haha kad se Balkanoid brine za Svabiju :D
Kad pisac priča za djecu postane ministar ekonomije i tukica s trampolina ministar vanjskih poslova ode Švabo u materinu.
Njemacki ministar ekonomije je pisac koji pise djecije pjesme. Ne zna jesu li gori zeleni u Njemackoj ili zeleni u Bosnjakistanu.
Uzet će naftu, uzet će plin, ostadoše drvo i struja koja će sve skuplja da bude i zbog čijeg nedostatka će industrija da propadne. Smiješno je upravo to što i sa drvima već ucijenjuju, što su sve skuplja i što će sječu istih također redukovati zbog ekoloških razloga. Polako ali sigurno se uvodi sistem gdje 'ništa imati nećemo, a bit ćemo sretni'. Spremaju nam ogromnu krizu usljed koje će nas moći ucijenjivati kako žele, a to i jeste cilj !!! Spremaju nam nova vremena!!!
U komentarima sve stručnjaci koji likuju i predviđaju slom zapadnih država. A vlastita država vam se raspada već 30 godina. Što tu ne pokažete pamet, ne brinite vi za Njemačku i Zapad. Kako su se snalazili sve ove decenije i vijekove, tako će i sad.
bice bogami emigracije iz njemqcke uskoro.....
koja laz i prevara ove klimatske promjene, sto nas prave budalama, el mnogo vise zagaduju i nismo ni svjesni koliko su opasna, tabut na tockovima, kad plane, nema bjezanja
A inace kad plane auto sa regularnim ICE, mozes pobjeci a? :D Joj ovih teoreticara hahaha
Zelenuj makar slamu jeo
Hahahaha necete imati grijanje ali bicete sretni.
"vladajući prelomili,a 78%Nijemaca protiv odluke Vlade".. Da ovo predlože u Francuskoj,zapalili bi pola Pariza,i to eko paljevina
Naši peletari već trljaju ruke,ode tona na 1000 eura opet.
Rambo ni pelet nije dozvoljen :)
pa nije njemacka glupa.. u rusiji sad na crno kupuju colu ..a imaju domacu rusku koja je jaca od benzina haha
Na sta ce se grijat onda, da necete na struju mozda? Ode stan sa rezijama na 2000e, nije ni Njemacka kao sto je nekad bila.. Idiota na svakom cosku planete Zemlje ima.
Ovi će još malo zabranit da se zabranjuje!
Pa na sta ce se grijati, na svijece?