Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasični evropsko-fašistički šovinizam i primitivizam! A niko se nije bunio kad je ona tinejđerka Leena pobijedila, inače Švabica, s pjesmom koja nije ni za Mali šlager!
\"Diktatura\" je kada se jedan popne na drvo i odozgo može da piša po glavama ostalih, a oni nemaju pravo da se bune. \"Demokratija\" je kada se jedan popne na drvo i odozgo može da piša po glavama ostalih, a oni imaju pravo da se bune i čak imaju pravo da pišaju na njega odozdo.
Krs.taski fas.isti ne mogu ni muziku ostaviti mimo politike, krs.taski fas.isti samo traze gdje mogu zlo, mrznju, zloc.in i fas.izam da ozive, njima nista nije neovisno i nista im nije mimo politike, djub.rag krs.tasko-fas.isticka
Hahaha! Samo jos Eurosong funkcionise u Evropi pa valja se i to razje**t? Evropski primitivizam!
Sr\'nje u bojama!
koga boli rac.ku za eurosong???