Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mujage, jel\' vam tijesno u rezervatu na potezu sa-za-tu ha ha ha, imate dva miliona stanovnika a zivite na 22% teritorije BiH, i jos procate kako je BiH vasa drzava, ha ha ha ha. jao blama, ovo se samo muslimanima moze desavati :)))))))))) bez mude, bez duse, bez srca, bez, obraza.....ali zato ludo zaljubljeni u muha-meda, yebo vas on u pakas i vi njega.
Hahaha zderemo na biljn mrsu hahaha, e genocidasi genocidasi nije vama lako, vise me ne čudi sto imate najveći procent suicida u evropi
sta se pravite da ne znate nisto o loju? zderete na biljnom mrsu sto je u narodu poznatije kao loj. taj loj smrdi kao crkotina! eto vam sada nepismeni midzosi....pardon, htjedoh reci mundzosi.
a izraelcima kanula suza zbog toga. nakon sto su obrisali tu suzu iz oka pitali su gospodina Guido Westervelle-a sta se desilo sa 7 miliona jevreja za vrijeme 2. svjetskog rata.
Ni meni ova fora sa lojem nije nikako jasna. Mislim da se ovdje radi o fazonu kada nekom drugom pripisujes ono sto ti radis u stilu smrdi ti iz ustiju.. a on se nazderao bijelog luka i slanine. Eto, to je taj fol koji se uporno podvaljuje Bosnjacima.
Ne kontam tu foru sa lojom?!?! Ali kad ti je već pri ruci, dedera mater podmazi, eto mene samo da se caskom plaknem
Iznenadio bi i ti mene da si osudio ove sto im nedostaju logori, gasne komore i Führer. Ili je to dio tog tvoga ucenja. Bitno je da tebi tj. \"vama\" rijeci smetaju. Zanima me samo ko ste to \"vi\"? Mozda oni koji su osjetljivi na rijec loj i lojavo...
Hitler je bio veliki gospodin ucinio je velika djela svijet danas bez izraela i jevreja bi sigurno bio puno bolje i sigurnije mjesto za sve nas :)
Iznenadio bi nas da si rekao rijeci kulture. Idi sine poducavaj se kulturi nek te mama poduci nekim kulturnijim rijecima.
Vi sto prizivate holokaust, napravicu vam ja holokaust u maminoj i sestrinoj lojavoj pizdurini.
iz tvojih usta u Bozije usi jarane ;)) (ako je i bilo ikada \"holokausta\" ;) )
Zar se gazda smije kritikovati, ha Nijemci?
tamanili ste vi zajedno sa svabama,ali..... sada ga mozete zajedno i sa njima i turcima .......
Njemci potamanite gamad da zivimo ko ljudi...
Neka tako vam i treba ebali vas oni