Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neko iz mase idi i lijeci se od primitivizma i zaos.alog islama. Ako neznas, a osjecam da neznas ova gospodja na slici je osoba koja predvodi najjace izvozno gospodarstvo na zemaljskoj kugli.Uz F.A,NL,I,S,B,itd.daleko najjaci.Ti primitivci(turad)sto ih ti smatras idolima, su krstaska kolonija,i njihov citav vojni vrh je pod kontrolom(istina meni mrske)USA ADMINISTRACIJE. 80% turskog izvoznog gospodarstva je u vlasnistvu zapadnih kompanija,i samim tim domicilno radno stanovnistvo im sluzi kao jevtino sredstvo za ostvarivanje profita. Zabrinjavajuce je na sta se vi palite,i jos bih htjeli \"suzivot\"u BIH.
Njemačka kancelarka Merkel: Evropa će iz krize izaći snažnija što te ne u.b.i.j.e ojača te..tako kažu...i nas su srpski genocidaši sve htjeli p.o.b.i.t.i ali nisu u tome uspjeli, zato smo danas jači...ako ništa a onda svjesniji sa kakvom bagrom dijelimo komšiluk...sljedeći put kad izađu sa megafonima pozivajući nas da predamo oružje jer će nas oni štititi, umjesto predavanja tandžara, dobit će rafal u glavu....
To krst.asko udruzenje mora da se raspadne kad tad to je neminovno,ma koliko vi vjestacki to odrzavali krah je na pomolu i nestanak krs.taskog udruzenja \"eu\" je sve blizi, a Turska se polahko sprema za dolazak na Balkan i za uvodjenje demokratije i reda na Balkanu, svidjelo se to kome ili ne.
Angela ti si moja --m.a.m.a.