Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\'Zavist\' - riječ koju koriste uglavnom cinični i ignoratni bastardi s lovom. Nek si paša, da si bogdo na joju izašo prije nego te hapiše
@ @prijedlog nije nego sam ti sinoc karo staru pa je mojim frustracijama dosao kraj... ;)
...nije turčin.
Ma ko si ti, dječače? Ko si ti da kažeš šta je neko zaslužio a šta ne? Ko si ti da dođeš i pališ nekome auto, kada pojma nemaš na koji način ga je stekao? Pa da si moj zapalio, pa makar i Fiću, to bi ti i bilo zadnje u životu, jer, ja iz zatvora nekad, a dobro svi znamo da iz groba niko ust\'o nije.
Da mi zapali merđu, BMW ili neko luksuzno auto (kad bi ga još im\'o) zapalio bih mu m-uda!
to se ima za kafe pa nisi frustriran danas?Koliko je dala stara danas?3KM?
umjesto lutki, koristit ovo k.o.p.i.l.e u crash testovima novih modela mercedesa, bmw i audija...
FK Sarajevo danas slavi 65 godina svog postojanja. Sretan ti rođendan voljeni klube! Samo zbog ljubavi prema bordo boji!