Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki je zaveden i sve ce to nazad, osim ovih afganistanaca i iranaca sto mijenjaju vjeru da bi ostali!Samo u jednoj zupi 200 ih ceka da predu na krscanstvo jer ih onda zbog smrtne kazne ne mogu vratit!
svi će oni,malo po malo biti vraćeni,pa nije švabo jeo bunike
pa nek malo uskoče i druge države, Njemačkoj se bliži brojka od milion imigranata
hahaha nacionalna mrznja !? hahahahah Pa ima ih i po BiH koliko hoces ! A ubijanjem se rijesiti ubica nije rijesenje , jer tako postajes isti kao i oni !
čuj prenosi sputnjik. hahaha.
ma nek ih vrate, mnogo ljudi koristi sirijsku nevolju i prave se da su sirijci kako bi došli do zap.europe. Mada generalno mi se ne sviđa politika zapada prema bliskom istoku, ne sviđa mi se ni politika prema nama na balkanu, ali šta sad svi trebamo navaliti u njemačku.